Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit lehet tenni, ami apámat...

Mit lehet tenni, ami apámat illeti?

Figyelt kérdés

Egesz eleteben toxikus környezetben dolgozott ( vedömaszk nelkul mert a 70-80 as 90 es evekben nem volt ) es nem tudom ha ez befolyasolta de egy kötekedö , ingerlekeny ember lett , akivel egy hazban elni nem tudtam , egyet rágott , kritizalt , bennem lakott , semmi nem volt jó , emiatt túl voltam stresszelve es nem tudtam megélni az eletem amennyire lehetett volna , hiaba tanultam jól , nem buliztam csak ragott es ragott mint egy venasszony. Anyam mindent elnezett neki , költekezest a nökre , dupla eletet , amire ö buszke volt , h szereti a nöket .

Vegul meghazasodtam es elmenekultem ebböl , habar egy jó tulajdonsaga volt h penzt adott bösegesen es taxival jartam suliba de agyilag kikeszitett .

Mostanra elhizott súlyosan , evekig volt 182 kiló most 164, súlyos cukros amit kezelni mem akar mert ö mentalisan kontrollalja a szervezetét , teli van ellentmondást nem turö tevhitekkel.

Fekelyei sebei vannak es anyam ki kell szolgalja , es igyse kedves anyammal folyton kritizalja , durvaskodik vele .

A lenyeg anyam szerint h súlyos beteg es sajnalja .

En tavoltartom magam töle mert barmilyen gondom akad most is akarmikor fejembe zúditja h " nem vagy jò semmire, nem szeret senki , nem vagy kepes semmire , stb" sajnos ezek a mondatai mint a virus maig mergezik az eletem es ugy erzem h igaz, nehez megváltoztatni mert úgy erzem maig h nekem semmi nem jar, en senki vagyok es ez lerontja a teljesitmenyem , munkaban , maganeletben . Tehat akarmilyen beteg , es kiszolglttott azert paraszt mint a sár .

Eldöntöttem h szamomra olyan mint a méreg , es kerulnöm kell , de sajnos a kisebbsegi erzest amit belemultetett attól mem tudtam megszabadulni .

Anyam azt mondja h barmikor meghalhat mert mar alig bir felkelni az ágyból .... es legyek kedves vele .

En sokszor próbáltam de csak fröcsög es hárit tehat nem muködik .

Mit tudnek tenni a sajat lelki nyugalmamért , hogy helyretegyem ezt a kapcsolatot?

Mit lehet tenni ha nem tud lefogyni es a súlya miatt meghal , habar meg csak 63 eves ?

2017. dec. 25. 18:11
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Most köcsög leszek: apud természetének semmi köze a munkakörülményeihez, Ő csak egy tudatlan, buta ember rossz természettel. És ha meghal, akkor eltemetietk mint mindenki más- Tudom hogy anyukád még nem érzi, de idővel rájön hogy óriási megkönnyebbülés megszabadulni egy ilyen embertől. Tudom hogy karácsonykor illene álszenteskedni, meg alakoskodni hogy jaj szegény, biztos lehet valamit tenni, de az az igazság hogy saját ostobaságától senkit sem lehet megmenteni. Jobb lesz nektek nélküle.
2017. dec. 25. 18:42
 2/6 A kérdező kommentje:
Köszi ment a zöld pacsi
2017. dec. 25. 18:48
 3/6 anonim ***** válasza:
Azért látogasd, tényleg hátha nincs már sok ideje hátra. Nyugodtan megmondhatod neki, ha elkezdene fröcsögni, hogy ne mondjon már ilyeneket, hogy semmire sem vagy jó, mondd meg neki, hogy tisztességesen ellátod a munkádat, van feleséged, éled a saját életedet, nincs oka rád panaszkodni.
2017. dec. 26. 02:24
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszi felesegem nincs , nö vagyok
2017. dec. 26. 02:59
 5/6 anonim ***** válasza:
Azt nem értem hogy miért adsz egy szánalmas, fekélyes zsírdisznó véleményére?
2017. dec. 26. 10:47
 6/6 A kérdező kommentje:
Haha. Nem az h adok mert tudatosan nem adok de a melyben ezek a dolgok szamitanank es dolgoznak, a kijelentesei
2017. dec. 26. 11:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!