Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit tegyek? Nem bírom már az...

Mit tegyek? Nem bírom már az apámat.

Figyelt kérdés
Iszonyat undorítóan beszél velem is anyával és a húgommal is. Anya most nincs itthon 2 napot elment mamához és apa csicskáztat csak ül a tévé előtt sört iszik és eszik engemet meg a húgomat csicskáztat mosogass el hozz ezt azt takaríts.. Nem ez a baj mert szoktunk segíteni anyának csak az hogy ő csak ott ül és semmit nem csinál. Egy csomószor azzal fenyeget hogy úgy megver hogy fel se tudok majd kelni. Én már egyszerűen nem tudom őt szeretni
2017. okt. 8. 09:17
 1/3 anonim válasza:
Ismerős helyzet csak engem meg is üt.Te nem tehetsz semmit max.annyit hogy elmész otthonról.Szólj anyukádnak hátha ő tud beszélni apád fejével.
2017. okt. 8. 10:08
 2/3 anonim ***** válasza:
Miért nem mentek ti is a mamához?
2017. okt. 8. 10:18
 3/3 Skorpió87 ***** válasza:
Valószínűleg alkoholista...Gondolom Anyud azért is ment el, hogy legalább kifújja magát. Az ilyen lelkileg gyenge és valahol meggyötört emberek nem fognak változni, kilátástalannak ítéli meg a helyzetét és leginkább másokat vádol...Én a gyerekeket féltem egy ilyen kapcsolatban, mert kihatással van a gyerek fejlődésére és a tanulására. Nos, ezt a kettőt ne hagyd, próbálj meg erősnek lenni, és a tanulásra figyelni. Ha annyira rossz a helyzet, akkor csak jobb lenne akár a válópert is beadni. Ez így senkinek nem jó. Anyuddal beszéld meg mindenképpen, hogy látja. Legalább lenne valahová mennetek, a mamához is például. De ti tudjátok.
2017. okt. 8. 22:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!