Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogyan találjam meg a biológia...

Hogyan találjam meg a biológiai apámat?

Figyelt kérdés
arról lenne szó, hogy én most 16 évesen meg szeretném keresni azt az embert akinek részben köszönhetem az életemet viszont még sohasem találkoztam vele, nem tudom hogyan találjam meg (egyedül a nevét tudom) és azt sem hogyan kezdjek hozzá

2017. dec. 4. 05:48
 1/4 anonim ***** válasza:
41%

Először anyukáddal kéne erről beszélni. Hátha tudja, hogy hol érhető el. De mindenképp több adat kellene. Pl születés ideje/helye, hol lakott, akármi.

Utána írsz neki egy levelet, amiben megírod, hogy ki vagy, miért keresed és hogyan érhet el téged és azt berakod egy borítékba. Meg írsz mellé egy kérelmet, hogy keresed az apukádat és leírod az összes adatot, amit megszereztél róla. Ettek a kettővel beballagsz a legközelebbi okmányirodába és kapcsolat felvételi kérelmet indítasz. Fizetni kell érte 3500 Ft-ot és ha a megadott adatok alapján be tudjál azonosítani az apukádat, akkor a leveledet eljuttatják neki. Aztán vagy válaszol vagy nem.

2017. dec. 4. 07:21
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Ez amit leirtam első csak örökbefogadás esetén működik. Ha apuka simán csak lelepett, akkornigen nem keresheti a kérdező.

Előbb anyukaddal kellene beszélni. Nem biztos, hogy van értelme keresni. Facebookon is nezelodhetsz, hacsak nem Szabó Istvánt keresed. A valoperes /gyermeket helyezési papíron szerepel az akkor ismert utolsó címe

2017. dec. 4. 07:24
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Én a helyedben ezt kihagynám. Nem lesz jó élmény és felesleges is.
2017. dec. 4. 07:44
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Azért először azt jellene végiggondolni, hogy ha sikerül is, mit remélsz a találkozástól...
2017. dec. 4. 17:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!