Hogy tálaljam anyuéknak, hogy a barátom akit kb.1,5 hónapja ismerek, el akar vinni 4-5 napra nyaralni, illetve telelni?
atya ég, 20 éves vagy és ilyenen kell agonizálni?
azt hittem valami 14-16 éves tini kérdés lesz...
nem értem az ilyen szülőket, mégis mit gondolhatnak ilyenkor.
ezért van manapság ennyi életképtelen fiatal felnőtt, mert az ostoba szülők egy burokban nevelik fel őket.
oda állsz eléjük, és megmondod hogy elmész sziesztázni 5 napra az új barátoddal, és ennyi.
20 éves vagy bakker...ne idegelj már hogy nem mersz ilyet feltálalni a szüleidnek :D
Anyu , apu, jövő hét végén nem leszek itthon, mert a Pistivel elutazunk Piripócsra.
Nem hiszem hogy túl kell ezt ragozni 20 évesen.
Jézusom! 20 éves vagy!
Hogy tálald!? Így:
- Anyu, apu, elmegyek a barátommal 4-5 napra kikapcsolódni. Majd jövök. Puszi.
valóban érdekes kérdés ez 20 évesen.
ha fontos a véleményük, és az áldásuk a nyaralásra, akkor mutasd be nekik mielőtt elmentek nyaralni. nyilván nem fogják megismerni 1 alkalom alatt, de legalább tudják, hogy kivel mész el.
amúgy kicsit furcsa a hozzállásuk. ha csak nem a sokadik aktuális pasidat akarnád felvinni , akkor nem értem, miért tartják korainak, hogy hazavidd bemutatni.
de ha nem engedik, hát nem, attól még elmész vele nyaralni és kész.
"a mai világban nem lehet tudni,hogy kiben mi lakozik."
Ez tény. De a legtöbb nőt otthon veri agyon a férje, akivel 10 éve együtt van. Nem valószínű, hogy egy wellness hotelbe vinné Hasfelmetsző, csak hogy nyugodtan kibelezhesse a kérdezőt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!