Akinél hasonlóan leszarom típusúak a (férfi) családtagok, azok hogyan vészelik át a karácsonyt?
Köszönöm a válaszokat.
48% nem, nem az evés ünnepe, de te csak kötekedni akarsz, látom megragadt a lényeget.
Igen eléggé mártír. Én mondtam már neki párszor, de nem elég erélyesen. Nem tudom néha azon agyalok, lehet neki tényleg így a jó.
Nekem nem.
Utazás nagyon jó ötlet.
56% Ennek mi köze a metoo-hoz? Milyen patkány? :D
Nekem is hasonlo férjem fiaim vanak ép ezért napokba vesztem vele össze .
Nem fognak fiuk megváltozni ,gondolom apukád ilyen ,anyukádat probáld meg rávenni hogy ne csináljon semmit üljön le és pihizen .
Anyád helyében pont telibeszranám a bátyóidat.
Esznek, amit találnak, vagy éhen döglenek, de hogy én ki nem szolgálnám őket, az is biztos.
Amíg anyád olyan ostoba, hogy ezt a dolgot fenntartja, meg is érdemli, egyébként.
17-nek:
Azt hiszem, rég megfulladtatok volna kocsikban, ha a nők nem hisztiznek a családban :)
A már nem otthon lakó fiú esetében, édesanyád, vagy te mondd meg neki, hogy nem vihet el kaját tőletek, mert az a tiétek, magatoknak csináltátok, ő tartsa el az saját családját.
Ha nálatok van, akkor hadd heverésszen, ő ott vendég tulajdonképpen, miért is kéne takarítania? Mondjuk bevásárolni segíthetne, cipelni a szatyrokat.
Attól is függ, mennyi időt tölt nálatok. Ha csak havonta néhány alkalommal pár órát, akkor nem kéne befogni dolgozni. De ilyenkor ne nagy vacsorát adjatok neki, átmegy mondjuk délután, estére menjen haza a saját családjához enni, nálatok meg egyen egy-két szelet kenyeret például.
Ha meg ebédre, vacsorára hívnátok át, netán egész napra, akkor ilyen alkalom ne legyen több, mint havi egy, így ez még kibírható.
Ami az otthon lakó, munkanélküli fiút illeti, kapja meg minden hónapban, vagy inkább csak heti egyszer, ez még jobb, az élelmezésére szánt összeget, és vásároljon be magának, főzzön meg magának, mosogasson el saját maga után.
A következő heti kajapénzt csak akkor kaphatja meg, ha elvégezte a takarítás rá eső részét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!