Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miert kell anyukamnak kritizal...

Miert kell anyukamnak kritizalni azt, ami nekunk megfelel?

Figyelt kérdés

Parommal tavkapcsolatban elek, 150kmre lakunk egymastol, en a sajat lakasomban egyedul, szuleimtol kb tovabbi 40kmre. Ez lesz az elso karacsonyunk a parommal, o a szuleivel el, nagy a tagabb csalad, akikkel ilyenkor latogatjak egymast. Szeretjuk egymast, egyutt kepzeljuk a jovonket, hamarosan az osszekoltozessel is lepunk.

Mivel 24-en 24 oras ugyeletben leszek, 25-en reggel vegezve, paromnak felvazoltam, hogy szamomra ket alternativa tetszik: vagy eljon 23-an hozzam, es az en lakasomban kettesben meghitten karacsonyozunk, csinalok unnepi kajat, ajandekozunk, forraltborozunk a fa alatt...vagy 25-26 egyutt megyunk az en csaladomhoz, mivel nekem akkor jonnek a noveremek is haza, akikkel ritkan latjuk egymast. Parom kisse vacilalt, merthogy elso talalkozas lesz a noveremmel es a ferjevel meg a csemetevel, kozuluk ketten nem is beszelnek az o nyelven...meg a szuleimmel is csak egyszer talalkozott eddig..vegulis ugy dontott, 25-26 jon, nekem ez igy megfelel, legalabb ma meg tudtam egyedul keszulodni, nem kellett kapkodni.

Most jon a kerdes oka: anyukam nem erti, mit kellett ezen gondolkodni, megis kivel akarna lenni 25-26, ha nem velem, ha akkor nem jon, egyertelmu, hogy mas nohoz megy helyettem. Ha 23-an jott volna hozzam, na az nem karacsony, a 23-a nem unnep...ergo nem is szeret...meg miert lett volna megerolteto 23-an is eljonnie, meg 25-26 is?

nem tudom, szerintem ez rengeteg utazas, benzin, ido es energia, rendben, hogy szerelmes ferfi ezt ne nezze, de szerintem teljesen felesleges lenne ketszer ternie hozzam az unnepek alatt, foleg, hogy szilveszterkor megint o jon ide, mert itt megyunk balba. Szoval megegyeztunk egy mindkettonknek tetszo megoldasban, anyukam meg rogton jon a negativ kritikajaval....hogy nem is szeret, megvan ra a bizonyitek, es biztos mas nohoz kell mennie....

Nem mintha befolyasolna, de bant es sert a hozzaallasa, plusz nem ertem miert kell megprobalnia elbizonytalanitani, mikor boldog vagyok.

Szerintetek en latom a helyzetet rosszul vagy anyukam?

2017. dec. 23. 19:20
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Ezek után tuti nem mennék...
2017. dec. 24. 06:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!