Ti elmondanátok a lányotoknak hogy mit gondoltok a kapcsolatáról?
Figyelt kérdés
A lányomat a barátja szülei eltűrik a fiuk miatt. Velünk, a családdal távolságtartó, hideg a viselkedésük. A fiú is csak a lányomat veszi ember számba. Egyáltalán nem törekszik szorsabb kapcsolatra velünk. Gyakorlatilag csak köszönünk egymásnak.Próbáltam erről beszélni a lányommal, de meg se akar hallgatni. Szerintem őt is zavarja ez, de nem tudja hogy mit tegyen? Még csak középiskolás, és ő szereti ezt a fiút.2017. dec. 21. 08:04
21/24 A kérdező kommentje:
Úgy jár ide mintha a menzára menne. Mi jószívüek vagyunk, szîvesen adtuk idáig.
2017. dec. 21. 14:57
22/24 A kérdező kommentje:
Ha hoz valamit a lányommal megosztja, a maradékot meg haza viszi. Egyetlen ajándékot sem viszonoz.
2017. dec. 21. 14:58
23/24 A kérdező kommentje:
A lányommal nem ilyen. Úgyhogy legyenek el együtt. De a lányom se kérje, hogy ezt főzzek, meg azt, mert a barátja azt szereti.
2017. dec. 21. 15:02
24/24 anonim válasza:
A lányommal nem ilyen. Úgyhogy legyenek el együtt. De a lányom se kérje, hogy ezt főzzek, meg azt, mert a barátja azt szereti.
Miért veled is párkapcsolatban legyen a fiú,sose irigyeltem a gyerekmtől semmit, a nagyfiam barátnőjétől se. De az ilyen sir h nem hogy a gyerek párja de a gyerek is csak a muszáj ünnepeken néz majd haza..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!