Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Elmondanátok hogyan és honnan...

Elmondanátok hogyan és honnan számoljátok ki a fölösleg kilótokat?

Figyelt kérdés
Gyakran olvasok olyat hogy 5-10-15-20 kiló felesleg van rajtam, attól szeretnék megszabadúlni...Mégis honnan tudjátok hogy hány kiló a felesleg?Illetve fogalmazzak pontosabban...hány kiló zsir!

2014. aug. 9. 12:09
 1/4 anonim ***** válasza:
Azért ezt meg lehet saccolni. Egy nem túl magas 80 kilós nőnél egyértelmű, hogy nem csak 5 kg a feleslege. Nyilván nem tudja senki grammra pontosan, csak ha elmegy egy ilyen vizsgálatra, ahol ezt megállapítják. De én is látom a tükörben most, hogy ha 2 kilóval kevesebb lennék, jobban néznék ki, és jobban állnának rajtam a ruháim is. Vagy ha ugyanennyi maradnék, csak zsír helyett izom lenne az a 2 kg.
2014. aug. 9. 12:38
 2/4 A kérdező kommentje:
Igen egy 80 kilós nőnél tudjuk hogy nem 5 kiló a zsir, de pontos adatot úgysem tudunk állapitani, még akkor sem ha már volt 50 kg és bombázó teste...
2014. aug. 9. 13:25
 3/4 anonim ***** válasza:
De senki nem grammra pontosan szokta megadni, hogy mennyi a fölöslege. Csak úgy kb. Ha úgy látja, hogy 10 kg, de lefogy 8-at és már úgy is tetszik a tükörképe, és úgy látja, ha tovább fogyna már túlzás lenne, akkor leáll a fogyókúrával. Szerintem ez egyértelmű. Sőt, általában inkább kevesebbet adnak meg az emberek szerintem, mint amennyit valóban le kéne adniuk. Pl. 70-ről 50-re szeretne valaki lefogyni, mert szerinte ez az ideális, de azt mondja, 15 kg felesleg van rajta, mert úgy van vele, ennyit biztosan le tud adni, a maradék 5 kg pedig majd kiderül, hogy lemegy-e, vagy egyáltalán szükséges-e még lefogynia.
2014. aug. 9. 14:12
 4/4 A kérdező kommentje:
Nyilván örülnek a 8 kilónak...A barátnőm ennyit adott adott le és úgy dicsekedett vele mintha maratont futott volna...hehe
2014. aug. 9. 15:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!