Hogyan vegyem rá az anyukámat hogy vegyen nekem egy videojátékot?
Figyelt kérdés
Egy olyan játékról lenne szó amit nem szeret anyukám (lövöldözős) és én azt szeretném megkapni.2017. dec. 20. 07:00
11/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek
☺🌲⛄❄
2017. dec. 21. 07:02
12/15 stewie200 válasza:
6-os valaszolonk egy rosszmaju nyomorult f##z, aki ugy altalanosit, mint ha mindenki ugyan olyan lenne aki megteheti hogy videojatekkal jatszon. Elarulom baratom, hogy napi 3-4 ora xboxozas mellett semmi gond a sulyommal, se a nyakammal, a szemem is kicsi koromban romlott el. Irigy kis csotany.
13/15 anonim válasza:
Majd ha idősebb leszel, rájössz, hogy anyukád helyesen tette, hogy nem vett neked ilyen sza rságot. Már bocsánat. Inkább értelmesebb dolgokkal foglalkozzál, lehet olvasni is. Kérjél egy könyvet, mondjuk Jack Londontól a Vadon szavát. Biztos, hogy sokkal élvezetesebb lesz, mint az a lövöldözős játék, ráadásul fejlődsz is vele, a szókincsed gyarapszik, a műveltséged gyarapszik, míg a lövöldözős játék csak visszafejleszt!!
14/15 anonim válasza:
7-es: úgy jön ide a tanulás, hogy akik ilyen marha játékokkal töltik az idejüket, azok nemigen olvasnak, tanulnak, csak bambulnak ezek előtt a lövöldözős marhaságok előtt. Nem fejleszti egy gyerek egyéniségét, szellemét, az biztos! Te erről még nem hallottál??!!
15/15 anonim válasza:
14-es Ez már kapásból hülyeség amit itt mondasz. :D Méghogy nem fejleszti a gyereknek a képességeit?! :DDDDD Komolyan?! :D A lövöldözős játékok egyből a reflexet fejlesztik az RPG játékok a kitartásod nem is beszélve a nyelvtanulásról! Világ életemben nem tanultam angolul mégis mikor jött egy angol delegáció a gyárunkba az idegenvezetőt lenyomtam beszédtéren.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!