Hogyan vegyem rá az anyukámat hogy vegyen nekem egy videojátékot?
Szerintem is zsarold meg. Mondd neki, hogy anya, tudok rólad olyan dolgokat, amiket nagyon nem szeretnél, hogy kiderüljenek. Főleg, hogy apa megtudja. Úgyhogy vegyed megfele a videójátékot, hadd lövöldözzek!
Vagy mondd neki, hogy Anya, rájöttem, hogy nekem mindenem megvan, biztonságban, szeretetben élek, ezért kérlek, hogy azt a pénzt, amit rám költenél karácsonykor, add oda egy beteg gyerekeket segítő szervezetnek.
No jó, jó, de mit adsz érte cserébe?
Most besegítesz anyádnak a házimunkában?
Tanulsz rendesen, hogy építsed jövődet?
Hogyan álltok anyagilag, mennyiben érezné meg a családi költségvetés?
.
Ha mindenáron akarod, igérd meg anyádnak, hogy semmi plusz kiadás nem származik abból, ha megveszi!
Nem nő a villanyszámla összege, nem romlik tanulmányi átlagod, nem leszel állandóan fáradt, tehát tudsz neki segíteni a házimunkában.
Magyarázd meg neki, hogy a lövöldözős játéknak nevelő hatása van: jól kell neki/nekik viselkedni, mert lőni, azt tudsz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!