Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogyan vegyem rá az anyukámat...

Hogyan vegyem rá az anyukámat hogy vegyen nekem egy videojátékot?

Figyelt kérdés
Egy olyan játékról lenne szó amit nem szeret anyukám (lövöldözős) és én azt szeretném megkapni.

2017. dec. 20. 07:00
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
9%
Én pénzt nem adnék játékért.
2017. dec. 20. 07:11
 2/15 anonim ***** válasza:
95%
zsarold meg. anya, ha nem kapom meg a játékot (lövöldözős), nem rajzolok neked soha többet karácsonyra
2017. dec. 20. 08:35
 3/15 anonim ***** válasza:
81%
Mondd azt, hogy beköpöd apádnak, hogy szeretőt tart.
2017. dec. 20. 08:40
 4/15 anonim ***** válasza:
66%

Szerintem is zsarold meg. Mondd neki, hogy anya, tudok rólad olyan dolgokat, amiket nagyon nem szeretnél, hogy kiderüljenek. Főleg, hogy apa megtudja. Úgyhogy vegyed megfele a videójátékot, hadd lövöldözzek!

Vagy mondd neki, hogy Anya, rájöttem, hogy nekem mindenem megvan, biztonságban, szeretetben élek, ezért kérlek, hogy azt a pénzt, amit rám költenél karácsonykor, add oda egy beteg gyerekeket segítő szervezetnek.

2017. dec. 20. 08:51
 5/15 anonim ***** válasza:
34%

No jó, jó, de mit adsz érte cserébe?

Most besegítesz anyádnak a házimunkában?

Tanulsz rendesen, hogy építsed jövődet?

Hogyan álltok anyagilag, mennyiben érezné meg a családi költségvetés?

.

Ha mindenáron akarod, igérd meg anyádnak, hogy semmi plusz kiadás nem származik abból, ha megveszi!

Nem nő a villanyszámla összege, nem romlik tanulmányi átlagod, nem leszel állandóan fáradt, tehát tudsz neki segíteni a házimunkában.

Magyarázd meg neki, hogy a lövöldözős játéknak nevelő hatása van: jól kell neki/nekik viselkedni, mert lőni, azt tudsz!

2017. dec. 20. 08:57
 6/15 anonim ***** válasza:
4%
Meséld el neki, hogy tiszta szívből szeretnél kövér, púposhátú, fájónyakú, romlószemü gyerek lenni, aki egész nap egy képernyőt bámul. Hogy beszállj a költségekbe, eladhatod a sportszereidet, cipőidet, ruháidat is, úgyse mész utcára attól kezdve. Biztos megenyhül.
2017. dec. 20. 09:18
 7/15 anonim ***** válasza:
78%
#5 ez komoly? Hogy az anyámba jön ide a tanulás?? Majd biztos egy 2-3ezer forintos karácsonyi ajándéktól fognak falnak menni b...meg
2017. dec. 20. 09:45
 8/15 anonim ***** válasza:
7-es, az megvan, hogy a videojátékok zöme 10+ ezer?! NEM 2-3, hanem inkább 15-16 ezer ft.
2017. dec. 20. 12:12
 9/15 anonim ***** válasza:
Igaz, le voltam maradva. De a kérdés akkor sem erről szólt, hanem hogy az anyukája nem akarja hogy lövöldözős játékkal játszon a gyerek.
2017. dec. 20. 15:51
 10/15 anonim ***** válasza:
8-as az megvan hogy léteznek oldalak amik ugyan azt a játékot fillérekért vagy jóval olcsóbban adják?! Mint pl az instant-gaming.com A még meg nem jelet játékokat is elő tudod rendelni fél áron. Pl még augusztus közepe fele már a far cry 5-t elő lehetett rendelni olyan 25€-ért mostmár 40€. Egyébként ez annyira gyerekes a szülőtől, az egy dolog hogy ő nem szereti, de te szereted és ez a lényeg. Ha nekem annó nem lett volna számítógépem amibe el tudtam menekülni akkor szerintem már nem élnék, és ezt nem a videójátékok tették velem. Normális dolgozó ember vagyok. Csak én abban találtam meg a menedékem. Más a sportban vagy éppenséggel az ivásban. Szerintem még mindig jobb ha elinnám, vagy eldrogoznám azt a pénzt. Egyébként ha ennyire nem tetszik ez a lövöldözős játék akkor próbálj meg egy másikat kérni, ami nem annyira durva. Mint pl az overwatch. Vagy ott van a tf2, az mondjuk már véresebb. De el lehet vele lenni. Nekem már 375 órám van benne. :DD
2017. dec. 21. 02:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!