Szerintetek mi lehetne a megoldás erre?
Sajnálom, hogy egy ilyen mérgező szülő által lettél felnevelve.
Bárki bármit mond a helyzetedre vannak sokkal rosszabb felnőtt szülők akik első nap a gyereküket eldobták. Te nem ezt tetted, te érte dolgozol, emellett tanulsz. Fejezd be az iskolát, ha másnem költözz össze a pároddal és estin fejezdbe. A kislányodnak is szüksége van rád, nem tudom milyen rendszerességgel látogatod őt, de nem csak neki van rád szüksége hanem az anyjának is.
Lelettem pontozva. Mindegy is.
Örülök, hogy sokkal felnőttesebb a gondolkodásod, mint azoknak a szülőknek semmit nem tesznek meg a gyermekük/gyermekeik érdekében. Sok fiatal van itt a gyk-n akik arról panaszkodnak a szülők alkoholisták, nem dolgoznak, nem főznek takarítanak, soha nem foglalkoztak velük.
Erre itt van egy fiatal felnőtt aki dolgozik, tanul, hogy később, a már megszületett gyermeke ne szenvedjen híányt, és esze ágában sincs úgy 'nevelni' a gyerekét, ahogy a saját anyja tette vele.
Akik lepontoztak biztos vagyok benne, hogy a szülői gondoskodást nem kapták meg soha.
Nekik az a normális ha 25-35 év között szülnek és letojják a gyerekeiket.
Hiába nem tudja senki vissza csinálni, hogy az a gyermek megne foganthasson. De ha már itt van akkor sem dobja el magától. Szép példát mutat, a legtöbb tizenéves apuka, anyuka ennyit sem tett a gyerek jólétéért.
Kedves kérdező, ha soknak érzed iratkozz át estibe, ott kevesebb a hajtás, csak a megfelelő tantárgyakat tanítják, nincs felesleges tantárgy amiből nem érettségizel. Költözz össze a gyerek anyjával. Dolgozz, fejezdbe az érettségit. Utána muszáj lesz szakmát is csinálnod, hogy legyen belőled valaki. Vagy kezdj el egy fősulit, egyetemet levelezőn. Ne a mostani pár évre gondolj, hanem a jövőtökre, szükséged lesz tovább képzésre ha nem ebből a 180-ból akartok megélni. Nézz utána milyen kedvezményeket, juttatásokat kapnátok, ha az egyetemet csinálod. Sok sikert az életben!
#7 Köszönöm a tanácsot.
#8 Annyit utalnak a számlámra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!