Miért mondja mindenki, hogy apa szerelmes belém?
Figyelt kérdés
Miért mondja azt anya a mamám papám is hogy apa szerelmes belém? Azt szokták neki mondani hogy ne bolondoljun belém ennyire, szerelmes a lányàba nem lehet vele beszélni,haggyjátok. Mindenki nevetgél ezen,de szerintem undorító. A szülő nem lehet szerelmes a gyerekébe mert az nem normális. Nem értem,hogy anya miért hozza fel mindennap szinte, hogy apa így úgy szeret engem. Ha vendégek vannak nálunk és én vagyok a téma akkor ez szóbakerül. Meg apja lánya szöveg megy. Anya rám sem hederít, csak a telefonjával van elfoglalva ha iskolából most is haza érek ő biztos a konyhàban főz valamit de nem kérdez tőlem semmit és sosem beszélgetünk. Apa visz hoz a suliba, ő jön el a szülői értekezeletekre, vele vettük meg a tanszereimet. A jegyeimet is megkérdezi, megkérdezi mi volt a suliban. Apa munka után ha jön értem együtt megyünk vásárolni,tankolni, és szoktunk menni kajálni is vagy elvisz moziba,körülnézünk a városban. Anya sose jött velünk. Hétvégén is otthon fekszik,gépezik, eszik a barátnőivel beszélget akiket mindig az otthonunkba fogad. Pedig apa hétvégen nem dolgozik, és anya sem. De csak apa az akivel elmegyünk kirándulni, sütögetünk, most készülünk a karácsonyra is és megvettük a fenyőfát, meg egységes díszeket. Amik ezüs világítók,meg ezüst gömbök. Apa választotta. Ami anyànak nem tetszett,mert túl egyhangú lesz, színes legyen a karácsonyfa. Közben meg el se jött velünk. Akkor ő is segíthetett volna. Így tényleg apával jobb,jó a kapcsolatom és szeretem őt. Anya mintha egy nem kedvelt osztály társam lenne olyan számomra. Mégis akkor miért mondja,hogy apa szerelmes belém? Meg a többi családtagom is. Apa meg nem mond erre semmit, csak ő is nevet. 13L2017. dec. 18. 09:24
11/14 anonim válasza:
Csak nagyon szeret, legalább ő a családodban. Mikor ennyi idős voltam, én állandóan apán lógtam volna de sajnos messze dolgozott, hétvégente láttam, anya meg mindig is öcsém-párti volt, szóval nem volt emelkedett hangulat hétköznaponként.. Aztán mikor apa tálalt a városban munkát már idősebb lettem de ugyanígy bepótoltuk, bárhová ment ügyintézni ketten pattantunk be a kocsiba, gépet szereltünk stb stb.:)
Örülj neki hogy így szeret és őszintén kívánom hogy minél tovább szerethessétek egymást!
20L
12/14 anonim válasza:
Nem akarok nyalas lenni de az en apukam meghalt amikor kicsi voltam es ezen a kerdesen most megkonnyeztem, nagyon edes! Becsuld meg apukadat nagyon szeret!:)
13/14 anonim válasza:
Ez az anyád egy cinikus megjegyzése. Nem hiszem, h bármennyire is érdekelné, mi van veletek.
Bizonyára megbeszélték, h jó én nem a akartam, ellátod te.
14/14 anonim válasza:
A kérdezőt már kizárták a gyk-ból a kora miatt. Nem érdemes válaszolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!