Én reagáltam túl?

Figyelt kérdés

Szüleimtől kértem egy kis pénzt,hogy tudjak venni a páromnak ajándékot,erre ők elkezdtek kiabálni velem, hogy mit képzelek magamról,miért veszek én neki annyi értékbe ajándékot stb...utánna áttértek a kapcsolatunkra a párommal, beleavatkoztak olyan dolgokba is amihez semmi közük. Szó nélkül végig hallgattam őket, elkezdtem sírni, és még ők vontak kérdőre, hogy mégis miért sírok mert nekik van igazuk. Csakhogy nekik már megvettem az ajándékukat annyiért,amennyiért a páromnak akartam. Akkor nem mondták hogy miért veszek annyiért,sőt ők választották ki. De én szívesen vettem. Nem is lenne ezzel gondom, de ők szedik el tőlem a pénzt, zsebpénznek meg csak annyit adnak ami kajára elég suliba, akkor mégis miből vegyek ajándékot? Nagyon megbántottak ezzel, legfőképp azzal, hogy páromat lehordták mindennek.

Bocsánat hogy ilyen hosszúra sikerült.

2017. dec. 16. 17:38
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Az én zsebpénzemet.
2017. dec. 16. 18:33
 12/18 anonim ***** válasza:
67%

7500 Ft-os ajándék akkor, mikor nincs semmi jövedelmed?

Miért nem készítesz valamit saját kézzel?

Eldönthetnéd azt is, hogy a szüleid most szeretik a barátodat vagy sem.

2017. dec. 16. 18:37
 13/18 anonim ***** válasza:
74%

Figyelj, én sem adnék 8000 forintot hogy vegyél "valamit", mert nem hiszem, hogy egy középiskolásnak ennyiért kéne bármit is adnod, főleg úgy, hogy nincs kereseted.

Egyébként elmehetsz melózni - szar kifogás a "nincs időd", hétvégén is létezik diákmeló -, és akkor lesz pénzed :)

2017. dec. 16. 19:10
 14/18 anonim ***** válasza:
31%

Te fiú vagy, vagy lány?

És a "párod" fiú vagy lány?

Mert nagyon személyzelenül fogalmazol...

2017. dec. 16. 19:20
 15/18 anonim ***** válasza:
41%

Nekem zavaros ez az egész!

Ezt írod:

"zsebpénznek meg csak annyit adnak ami kajára elég suliba," utána meg azt, hogy elveszik a zsebpénzedet.

Azaz, elveszik tőled a pénzt, amit előzőleg kajára adtak?

Tehát még éheztetnek is?

Nem is kicsit vagy fura!

2017. dec. 16. 19:51
 16/18 A kérdező kommentje:
Nem kérek több választ!
2017. dec. 16. 21:59
 17/18 anonim ***** válasza:
100%
:D Várható volt.
2017. dec. 17. 08:53
 18/18 kovpet ***** válasza:
90%

Lehet, hogy nem kérsz választ, de kapsz.

Én nem akarlak bántani, ezt előre bocsátom, de. A 7500 forint egy igen nagy ajándék a te anyagi helyzetedben, főleg, hogy nincs is annyi pénzed, így ez nem a te 7500 forintod lenne. Addig kell nyújtózni, amíg a takaród ér. Az ajándék értéke csak a sznoboknál számít, egyébként annak egy gesztusnak kellene lennie.

Azt mondjuk nem ártana tudni, hogy a szüleid miért nem szeretik a barátod. Vagy szeretik, csak nem akartak ennyit pénzt áldozni? Ha nekik sem rózsás az anyagi helyzetük, akkor így Karácsony előtt simán megértem, hogy erre nem akartak költeni. Ilyenkor amúgy is rengeteg a kiadás.

Hogy értsd: én egy informatikai céget vezetek és nem 17 éves jövedelem nélküli tanuló vagyok és nem vagyok szegény (igaz, gazdag sem, de azért a hazai átlag fölött jóval), de mondjuk 10-15 ezer forint felett csak akkor vennék ajándékot akárkinek, ha az valamiért nagyon indokolt lenne és ez maradna is egyszeri, különleges alkalom, nem csinálnék belőle rendszert.

Ehhez képest nézd a te 7500 forintos ajándékod. Szerintem ez fényűzés.

2017. dec. 17. 13:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!