Én reagáltam túl?

Figyelt kérdés

Szüleimtől kértem egy kis pénzt,hogy tudjak venni a páromnak ajándékot,erre ők elkezdtek kiabálni velem, hogy mit képzelek magamról,miért veszek én neki annyi értékbe ajándékot stb...utánna áttértek a kapcsolatunkra a párommal, beleavatkoztak olyan dolgokba is amihez semmi közük. Szó nélkül végig hallgattam őket, elkezdtem sírni, és még ők vontak kérdőre, hogy mégis miért sírok mert nekik van igazuk. Csakhogy nekik már megvettem az ajándékukat annyiért,amennyiért a páromnak akartam. Akkor nem mondták hogy miért veszek annyiért,sőt ők választották ki. De én szívesen vettem. Nem is lenne ezzel gondom, de ők szedik el tőlem a pénzt, zsebpénznek meg csak annyit adnak ami kajára elég suliba, akkor mégis miből vegyek ajándékot? Nagyon megbántottak ezzel, legfőképp azzal, hogy páromat lehordták mindennek.

Bocsánat hogy ilyen hosszúra sikerült.

2017. dec. 16. 17:38
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%
Hogy álltok anyagilag, és pontosan mennyi is az az annyi...?
2017. dec. 16. 17:43
 2/18 anonim ***** válasza:
100%
Bocsánatot kértél, amiért hosszúra sikerült, de még így sem tudtál beleírni néhány alapvető dolgot... Hány éves vagy? Van saját jövedelmed? A szüleid pénzéből kértél, vagy abból ami a tiéd, de ők vigyáznak rá? Mekkora összegről van szó?
2017. dec. 16. 17:44
 3/18 A kérdező kommentje:
7500 ról van szó. 17 éves vagyok iskolába járok,dolgozni nem tudok későn járok haza suliból. Kölcsönkértem tőlük, amit visszafizetnék.
2017. dec. 16. 17:47
 4/18 anonim ***** válasza:
49%

Ha most 17 évesen és jövedelem nélküliként 7500Ft-ért veszel a barátodnak/barátnődnek ajándékot, akkor mit fogsz venni 3-5-6 év múlva? Sarokházat?

Te egy fiatalkorú tanuló vagy, akit a szülei tartanak el és nyilván nem örülnek, ha a "kölcsönt" abból a pénzből törleszted nekik, amik kajára adtak neked, ráadásul egy olyannak, akit lehet, hogy nem véletlenül utálnak.

2017. dec. 16. 18:01
 5/18 anonim ***** válasza:
74%

"...de ők szedik el tőlem a pénzt, zsebpénznek meg csak annyit adnak ami kajára elég suliba"

"...dolgozni nem tudok későn járok haza suliból."

Akkor mégis milyen pénzedet szedik el?

2017. dec. 16. 18:04
 6/18 anonim ***** válasza:
77%
Attól is függ, hogy a párod mondjuk 2 éve megvan már, vagy 3 hónapos kapcsolataid vannak? Mert az utóbbi esetben tényleg felesleges 7500-ért ajándék.
2017. dec. 16. 18:07
 7/18 anonim ***** válasza:
44%
Meg az sem mindegy, miért nem teszik a szüleidnek a "párod"
2017. dec. 16. 18:09
 8/18 anonim ***** válasza:
55%
Mi az hogy " beleavatkoztak olyan dolgokba amihez semmi közük" De hisz otthon élsz ők tartanak el az ő gyerekük vagy ,hát ki a jó isten vigyázzon rád ha nem ők! Tudod inkább most sírjál 17 évesen mint esetleg felnőttként ahol senki se lát ! Ajándékként meg még elég valami apróság ha még karácsonyig meg lesz a barátod.
2017. dec. 16. 18:19
 9/18 A kérdező kommentje:
Szeretik a párom ezért sírtam,mert nem értettem mi bajuk van vele. És nem pár hónapos kapcsolat.
2017. dec. 16. 18:22
 10/18 anonim ***** válasza:
64%

Nem értetted, hogy mi bajuk vele?

Elmondták világosan, vagy nem?

Akkor mit értetlenkedsz?

Arra még nem válaszoltál, hogy milyen pénzt szednek el tőled?

2017. dec. 16. 18:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!