Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anya miért ilyen? Miért nem...

Anya miért ilyen? Miért nem enged el sehova? (És én mit tudnék tenni? )

Figyelt kérdés

Szooval anya olyan hogy szinte sehova nem enged el még a.barátnőmhöz sem enged.. szerintem azért csinálja mert szeretné megmutatni hogy neki hatalma van felettem, de ez így nagyon rossz. Kb minden programról én hiányzok mert nem engednek el.. ugyanez van a.bátyámmal aki 18 éves.. én egyébként jól tanulok (a város legjobb gimijében elsők közt vagyok az osztályban) és tesóm is. Illetve sokat segítünk otthon is..Mit tudnék tenni hogy engedjen el? Ja meg annyit h apa pedig mindig azt mondja mint anya, ő nem tudja meggyőzni.

Most pedig egyetlen dologra szeretnék csak menni de semmiaron nem akar elengedni (mindenkinek az a véleménye erről hogy jó dolog és tényleg az is, csak elvesz egy kicsit l, nem sokat a szabadidőből) priviben megírom ezt részletesebben.

Kérlek segítsetek nekem!

15/L

2017. dec. 10. 12:34
1 2 3
 21/21 A kérdező kommentje:
A kommentek közt leírtam.. de nem értem minek ír hogyha nem is válaszol, ezt magában kellett volna tartani
2017. dec. 11. 18:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!