Anya miért ilyen? Miért nem enged el sehova? (És én mit
tudnék tenni? )
Figyelt kérdés
Szooval anya olyan hogy szinte sehova nem enged el még a.barátnőmhöz sem enged.. szerintem azért csinálja mert szeretné megmutatni hogy neki hatalma van felettem, de ez így nagyon rossz. Kb minden programról én hiányzok mert nem engednek el.. ugyanez van a.bátyámmal aki 18 éves.. én egyébként jól tanulok (a város legjobb gimijében elsők közt vagyok az osztályban) és tesóm is. Illetve sokat segítünk otthon is..Mit tudnék tenni hogy engedjen el? Ja meg annyit h apa pedig mindig azt mondja mint anya, ő nem tudja meggyőzni.
Most pedig egyetlen dologra szeretnék csak menni de semmiaron nem akar elengedni (mindenkinek az a véleménye erről hogy jó dolog és tényleg az is, csak elvesz egy kicsit l, nem sokat a szabadidőből) priviben megírom ezt részletesebben.
Intézetbe adadhatod magad, elköltözhetsz otthonról és eltarthatod magad. Van választás, de 15 évesen a szülő az úr, hiába lázadsz.
2017. dec. 10. 12:39
2/21 anonim válasza:
Kérdés, hogy mire nem enged. Ami utána a szüleid pénztárcáját csapolja meg, vagy erkölcstelen, vagy éppen szüleid ateisták és egy szektába akarsz menni, vagy éppen vallásosak....stb. Szóval, ha kérdezel - most ugye névtelenül - talán konkrétabban le kellene írnod.
2017. dec. 10. 12:40
3/21 A kérdező kommentje:
Például moziba, bowlingozni,vagy simán csak korizni a barátnőimmel. És neked igen vallásosak vagyunk. És nem a pénz miatt nem engednek.
2017. dec. 10. 12:42
4/21 anonim válasza:
Vallásos szülöktől hiába vársz intelligenciát.
2017. dec. 10. 12:56
5/21 anonim válasza:
Mondd, hogy templomba mégy, majd utána meggyónod.
2017. dec. 10. 12:58
6/21 anonim válasza:
Utolsó: ez így nem igaz. Talán te így gondolod, mert fogalmad sincs az egészről -.-
2017. dec. 10. 12:59
7/21 anonim válasza:
Bocs előző voltam: utolsó előttinek írtam
2017. dec. 10. 12:59
8/21 anonim válasza:
Mit mond, miért nem enged el sehova?
Hogyan segítsünk? Írhatsz privit, ha szeretnél.
2017. dec. 10. 13:11
9/21 anonim válasza:
A város legjobb gimijéen az elsők közt levőtől elvárnám, hogy tudja, hova kellene vesszőket rakni a mondandójában...
2017. dec. 10. 13:18
10/21 anonim válasza:
Azért mert egy hatalommániás nyomorék, a hatalommániás nyomorék nagyszüleid terméke. Amit tehetsz, az az, hogy amint lehet, dobbantasz otthonról, aztán szülőként majd nem leszel hatalommániás nyomorék.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!