Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit tegyek ha ellopta anyám a...

Mit tegyek ha ellopta anyám a pénzt amit gyűjtögettem?

Figyelt kérdés

Mikor kisebb voltam mindig kaptam ünnepekre pénzt, évekig gyűjtögettem, össze gyűlt 100.000 ft.

Van nagymamám és mivel egyetlen unokája vagyok ezért minden hónapban adott anyámnak 20.000 ft-ot hogy rakja be a bankba nekem, hogy mire 18 éves legyek legyen egy kis pénzem.

Ez ment kb már 4 éve.

18 éves lettem nem rég.

Mivel nem igazán értettem régebben sem ehez a pénz berakásos dologhoz, fiatalabb is voltam, és mamám már elég idős ehez, ezért anyámat bízta meg, hogy ő rakja be minden hónapban mamám által adott összeget a számlára, ami anyám nevére szólt.

Eddig mindig mikor rákérdeztünk a szemünkbe hazudott, hogy megvan a pénz, gyűlik, már erre-arra elég lessz.

Most viszont mikor egy nagy családi veszekedés lett, mamám rákérdezett nála, és kiderült abból a pénből SEMMI nincs meg!!! Mert neki annyira szüksége volt arra a pénzre (dolgozó, egészséges emberről beszélünk)

Ha nem írtunk róla semmiféle szerződést, hogy létezik ez a pénz, akkor semmi esély nincs rá, hogy én ezt meg tudjam kapni tőle??

Az a baj bíztunk benne, de az évek során nagyon kifordult magából..

Hogyan tudnám behajtani rajta?

Mit tegyek?

És ha véletlenül arra kerülne a sor ezzel kapcsolatban hogyan álljak rajta bosszút?

(Ha nem ártott volna eleget nekem ezen kívül is meg sem fordulna ez a fejemben!!)

2017. dec. 6. 10:09
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
9-es, ez igaz ugyan, de épp az a baj, hogy nem tudja bizonyítani:S
2017. dec. 6. 11:17
 12/13 anonim ***** válasza:
82%

Nagyon sajnállak, ez borzasztó.

Téged és a nagymamádat is jól átvert.

4 év alatt így majdnem 1 millió forint gyűlt volna össze, ha anyukád tényleg elrakja.

Én megszakítanám vele a kapcsolatot. Ritkán írok ilyet, de számomra ez elfogadhatatlan, a büdös életben nem állnék vele szóba.

Ha kellett neki valamire pénz, akkor miért nem oldta meg saját maga, miért azt dézsémálta, amit a nagymamád szánt neked? Ehhez semmi joga nem volt.

Én szégyellem magam, hogy ilyen nők , illetve 'anyák' léteznek.

Semmit nem tudsz tenni szerintem, ne találkozz vele többet, költözz el ha megoldható.

A mamáddal pedig éreztesd, hogy hálás vagy neki, hogy ő legalább megpróbált rólad gondoskodni.

2017. dec. 6. 12:15
 13/13 anonim ***** válasza:
100%

11: a vegrendeletben az elhunyt szava TORVENY (ha szabad igy tuloznom).

A vegrendeletet persze meg lehet tamadni, de ott es akkor mar neki kell bizonyitania hogy nem ugy volt...

2017. dec. 6. 14:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!