Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hány éves korig szabják meg...

Hány éves korig szabják meg az alvásidőt nálatok?

Figyelt kérdés
Mind szülőt mind gyereket kérdezek. Meddig szabtátok meg nektek és ha van gyereketek meddig szabjátok meg neki? (Korban és időben) Csak azért érdekel hogy lássam milyen családot dobott nekem a gép (gyakori vagy ritka), mert például nekem 18 éves koromban is halálos bűn este 10-kor ébren lennem :/ érdekel van-e ilyen másnál is...

2017. dec. 4. 13:33
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:

9 körül már mindenki megy a saját szobájába (férjem 5-kor kel), de HALKAN akármeddig fenn maradhat.

Ha viszont örjöngés.megy, akkor kihuzom a netet, söt, néha az áramot is levágom, mert a nagyobbik fiam képes még egykor is kiabálni a hülye PC játék közben. Ezt pedig nem türöm.

2017. dec. 6. 10:23
 22/23 anonim ***** válasza:

Haramincöt éves fiamnak még a mái napig beszólogatok, amikor látom, hogy a saját idejét nem bírja beosztani, és kialvatlan, és már 11 órakor ásítozik és majd kiesik a száján.

Nyolc éves legkisebb fiamat nem kell szólongatni. Ő amikor elálmosodik, akkor kér egy mesét és megy aludni.

Szóval embere válogatja. Van aki elismeri, hogy fáradt és álmos, és magától megy aludni. Van aki meg már este kilenckor elviselhetetlenül nyűgös a fáradtságtól, de még nyomná hajnalig.

2017. dec. 6. 13:09
 23/23 anonim ***** válasza:
Nekem sose szabták meg. Max. olyan 10 éves koromba szóltak kb. 11 órakor hogy aludjak mert rossz lesz kelni. De nem parancsolták.
2018. jan. 17. 16:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!