Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Hogyan szabjak határokat a...

Hogyan szabjak határokat a saját elvárásaimnak?

Figyelt kérdés

Sokszor hallom hogy bármit el lehet érni az életbe amit csak szeretnél, de azért valahol még is van egy határ!

Honnan tudhatom hogy hol van nekem a határ?

Eddig sok olyan tervem, célom volt amin mások csak nevettek mert azt gondolták hülyéskedek, a többiek akik meg tudták hogy komolyan gondolom hülyének néztek!

2015. szept. 16. 02:16
 1/2 anonim ***** válasza:

Mesélnél nekem ezekről a célokról tervekről?

Mert én is valami hasonló gondolkodású vagyok.

2015. szept. 16. 10:24
 2/2 anonim ***** válasza:
Bármit el érhetsz az életben ha igazán akarod, de ezt a saját képességeidhez is hozzá kell mérni. Hogy milyen ember vagy, mennyit tudsz másból elvenni hogy arra fordítsd amit el érni szeretnél. Ha például nagyon hülye vagy matekból 2-3-mas, de eltökéled hogy szín ötös leszel belőle akkor az nem lehetetlen, csak éppen 20-szor annyit kell tanulnod, és még így sem hiszem hogy minden dolgozatod ötös lesz. Szerintem két dolog kell ahhoz hogy célokat állíts magad elé. Realitás amibe saját magad ismerete is bele tartozik és eltökéltség. Mert attól hogy valami elméletileg kivitelezhető az még nem jelenti hogy könnyű is lesz.
2015. szept. 19. 21:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!