Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Lakásvásárlás előtt állunk,...

Lakásvásárlás előtt állunk, viszont bizonytalan vagyok a továbbtanulás miatt. Elmondjam itthon ezt?

Figyelt kérdés

Budapesten fogok továbbtanulni és anyától és a férjétől kapok egy lakást. Már kinéztünk többet is, mind annak az egyetemnek a közelében van, ami első helyen van nálam (biztosan felvesznek). Viszont én nem vagyok teljesen biztos abban, hogy az a nekem való, szeretni fogom majd... Az idősebb barátaim közül többen 1-2 év után váltottak, más szakot kezdtek, vagy teljesen más egyetemet. És persze, szeretnék én is saját lakást, de lehet célszerűbb lenne mondjuk fél évig albérletben laknom, azokból is lehet olyat találni, ami szép és megfelelő. Ráadásul nem is jelent akkora lekötöttséget, mint egy vásárolt lakás.

Viszont attól félek, hogy teljesen bizonytalannak fognak gondolni...

Pedig csak arról van szó, hogy több irány is érdekel és 17 évesen még nem tudom, hogy ugyanaz fog-e érdekelni 30, vagy 50 éves koromban, mint most.

2017. dec. 2. 12:33
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
45%

METU

erre ra kellett gugglizzak .. BKF ismertebb neven

az egy ghetto negyed ott siman kapsz lakast 6-7 millioert

2017. dec. 8. 04:13
 22/23 anonim ***** válasza:

gettó? zugló?

érdekes, kicsit nézz utána az áraknak :)

2017. dec. 8. 08:40
 23/23 anonim ***** válasza:
0%

nagy lajos kiraly utja, thokoly ut, mogyorodi ut, fogarasi ut ... voltal mar itt?

2x voltam busszal tobbet soha

ritka rossz resze budapestnek

a hos utca gyalog kb. 10 perc

2017. dec. 9. 04:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!