Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogyan reagálnátok, ha gyermek...

Hogyan reagálnátok, ha gyermeketek letesz egy diplomát, pár évet dolgozik, majd előáll azzal, hogy elvégezne egy másik szakot is. Támogatnátok anyagilag?

Figyelt kérdés
2017. dec. 1. 23:52
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
86%
Ha megtehetném, és azt látnám, hogy tényleg ezt akarja, akkor támogatnám ésszerű keretek között.
2017. dec. 2. 11:00
 22/25 anonim ***** válasza:
86%
Nekem a szüleim az egyetem végén rögtön mondták, hogy beszállnak a következőbe is, ha szeretnék továbbtanulni. De ehhez hozzátartozik, hogy ők a születésünktől fogva gyűjtöttek rá, hogyha kell - bevezetik a fizetős képzéseket vagy nem vesznek fel államilag támogatottra - akkor ki tudják fizetni. Mivel mind a hárman államilag támogatott képzésen voltunk, így megmaradt ez a pénz és mivel anyukám a "csak azt tudod értékelni igazán amit magadnak teremtesz meg" mentalitást vallja, így nem akar sokkal beszállni a lakásvásárlásba, ezért inkább a tanulmányokat finanszírozza.
2017. dec. 2. 11:21
 23/25 anonim ***** válasza:
80%
hát ez jó kibúvó, mert a tanulás még mindig töredék annyiba kerül, mint egy lakás. ügyes.
2017. dec. 2. 14:18
 24/25 anonim ***** válasza:
83%

Ha megszorul, segítek, de másoddiploma már mindenhol fizetős, nem perkálnék neki félévente 3-400 ezret legalább.

Dolgozó ember, oldja meg.

2017. dec. 2. 15:18
 25/25 anonim ***** válasza:
Szerintem menjen levelezőre
2018. júl. 1. 00:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!