Leakar mondani az apaságról.! Mit tegyek? Többi lennt
# 18/24 Időpont ma 14:05 illetve # 19/24 Időpont ma 14:08:
Kicikizésről szó sincs, ez a kifejezés amúgy sem illik ide. Illetve a tényeket írtam le.
Nem tudom azt minek hoztad oda, hogy a munkáltató köteles teljesíteni, különben őt terheli a felelősség. Ki vonta ezt kétségbe?
Azt írtam, hogy egyáltalán nincs rá jogi lehetőség? Vagy hogy a bírósági határozatot figyelmen kívül lehet hagyni?
Vagy olyat írtam, hogy magyarországi munkahely esetén bonyolult?
Nem tudom miért akarsz kioktatni, főleg olyanokat "megcáfolva" amit sehol sem állítottam.
Vagy esetleg félreolvastál valamit.
Az meg továbbra is érdekes, hogy a kérdezőt minimálisan sem érdekli amire én már többször, de mások is felhívták a figyelmét, hogy lehet, hogy a 300 e ft-t nem itthon keresi meg, ezért arányosítani kell.
Lehet, hogy többet vagy ugyanannyit vagy kevesebbet ítél meg a bíróság egy új eljárásban.
Mondjuk erre te sem reagáltál.
Le lehet tiltatni a fizetéséből hogyne, de amikor majd kevesebb gyerektartást kell fizetnie az apának mint most, akkor örülni fog-e a kérdező, hogy milyen keményen kikényszerítette. Nem tudom...
Ez mind szép és jó, de te ezeket nem mondtad el nekünk...
Hogyha azzal a szakmával, amivel most 300 ezret keres, itthon 100 ezret keresne átlagosan, akkor 20 ezret kell neked fizetnie. Kész, ennyi!
A másik meg (amiért úgyis lepontoztok): Képzelem mennyire tervezett, és akart baba lehetett (sajnos...) az ex férjed részéről...
Nem inkább, csak ráerőltetted? Egy apa, ha akar/szeretne egy gyereket, akkor neki is az lesz az első, nem minden más.
Kedves kérdezö:
Az, hogy a baba tervezett vagy sem, hivatalos szempontból lényegtelen (Egyes válaszolóknak meg úgyis mindegy, mert csak közötködni akarnak.)
Az jogilag megintcsak lényegtelen, hogy az apa mit vesz vagy sem.
A törvény szerint külföldön dolgozók esetében a munkakörnek megfelelö magyarországi áltagfizetés alapján állapítják meg a gyerektartás összegét.
En belenyugodnek, mert mar "eleg" ideje elhagyott es ha latom, hogy ennyire kepes anyagilag es ertelmileg akkor nem er annyit hogy belebolondulj. Nem nagyon ismerjuk a reszleteket, es teljesen szuper dolgot irnak a tobbiek, viszont az teny, hogy az a +par ezer mar nem oszt, nem szoroz. O ilyen, nem tudod megvaltoztatni. Orulj inkabb, hogy a kinti osszegbol kapsz valamennyit.
Idegileg ra fogsz erre menni, pedig a gyereknek szuksege van egy kiegyensulyozott anyara. Ha elhelyezkedsz, akkor nem hiszem, hogy gond lesz. Gyanitom, eddig is kijottetek valahogy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!