Színház, állatkert, kirándulás, piknikezés, ha kertes házatok van, kertészkedés, bográcsozás, grillezés...
Ritka az ilyen kamasz, valamit nagyon jól csináltak a szüleid! :)
2017. nov. 5. 23:31
4/19 anonim válasza:
Bevasarlas
2017. nov. 5. 23:48
5/19 anonim válasza:
Kutyasétáltatás egy állatmenhelyen.
2017. nov. 5. 23:51
6/19 anonim válasza:
Mivep itt az ősz ha van kert akkpr egy esti szalonna sütés .
2017. nov. 6. 01:28
7/19 anonim válasza:
Mivel mindenki elég elfoglalt a mai világban, ezért sokan kevés időt tudnak szakítani a kikapcsolódásra.
Ám amit szokásként is ki lehet alakítani, ha eddig talán nem így volt, az az, hogy a család minden nap együtt étkezik legalább egyszer. Étkezés közben jókat lehet beszélgetni és jó hatással van a kapcsolatok ápolására.
Talán a vacsoraidőben már mindenki otthon van. Ha valaki nem is eszik, de azért együtt tud lenni a család többi tagjával. Ezt mindenki meg tudja tenni... Persze a "kütyük" kizárásával...
2017. nov. 6. 06:09
8/19 anonim válasza:
Közös filmnézés,sétálás,piknikezés.
2017. nov. 6. 06:47
9/19 anonim válasza:
Én is középiskolás vagyok. Mi hétköznap mindig együtt reggelizünk és vacsorázunk, hétvégén még az ebéd is közösen van. Nagyon szeretem, mert beszélgetünk közben és tényleg úgy érzem ez egy család. Nem úgy mintha mindenki külön gépezne valahol egész délután és akkor enne, amikor kedve van. Hétvégén kirándulni szoktunk, mozizni, strandolni, a kertben sütögetni. Ha rossz idő van, akkor társasozni, valamit készíteni (pl. dekoráció a házba), sütünk-főzünk, filmezünk, felolvas valaki egy könyvet, énekelünk és zenélünk stb. Én 2-3 kortársamat leszámítva jobban szeretek a családommal lenni. Minőségibb időnek érzem, mint pl. egy buliban hányásig inni. Sajnos sok tinédzsernek idáig terjed az esze, pedig vannak ennél különb szórakozási lehetőségek is.
2017. nov. 6. 06:48
10/19 anonim válasza:
De tök jó, hogy vannak ilyen családok! Ez a legjobb drogmegelőzés, anorexiaprevenció, meg minden ilyen: a mindennapos közös kajálások.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!