Nektek szoktak ilyeneket mondani a szüleitek?
Ne vedd magadra
Van ennél durvább is, engedd el a füled mellett
Oh ez még semmi.
"Világ szégyenei vagytok","Lusta disznók","Semmirekellők","Buták vagytok,mint a p.c$a","H_lye kis tinir.bik","Sz£métládák".
Idősebb korunkban jött a "buta ku®¥ák" és társai.
Amikor életemben először és utoljára akartam megbeszélni valamit,ami bántott,anyám ezt válaszolta:
"Jaj,xy,fejezd már be,nincs kedvem hallgatni ezt a tini nyavalyást!"
Nálunk általában ilyenek voltak az önbizalom növelő és személyiség fejlesztő tréningek! :D
De ahogy mások is írták,ez hagyján volt,mert minket is vertek emellé.
Szerintem,ha a szüleid nem vernek vagy amúgy alapjáraton jó a kapcsolatod velük,nem olyan durva,amit mondanak. Lehet,nem is szánják annyira komolyan,ahogy neked hangzik.
Azért próbáld megbeszélni velük,mondd el nekik (ne a veszekedés közben,hanem amikor mindenki nyugodt),hogy szeretnél erről beszélni,mert neked ez rosszul esik.
(Szerintem,mert amúgy fogalmam sincs,hogy milyen egy normális szülő-gyermek kapcsolat)
Remélem,azért tudtam segíteni! :D :)
Pfff ez semmi :D Velem az apám olyanokért képes torka szakadtából üvöltözni, mert pl. főzés közben kilöttyintek egy cseppet valamiből vagy leejtek egy darab kenyeret és lesz 3 db morzsa a földön. Már ezeknél is olyanokat kiabál nekem, hogy "Te buta 3,14csa" vagy "Hülye kis qrva"..
19L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!