Nektek szoktak ilyeneket mondani a szüleitek?
engem már volt, hogy le is k*rvázott :/ minden ok nélkül, csak mert nem értettem egyet vele egy hétköznapi témában...
innentől ez a lehülyézés... de hát kinek mi a ingerküszöbe. érnek majd még durvább dolgok is az életben, kérdező :)
Ah, ez még semmi. Én rendszeresen vagyok mindenféle k*va, őrült. A kedvenc mondata még is az, hogy "meglátszik az apád vére az ereidben" Ez így nem hangzik durván, de nekem nagyon tud fájni, mivel nem emlékszek rá, és mindig csak a rosszat hallottam róla.
(Háttérinfó: nem jöttek ki jól apámmal, aki lelépett egy másik nővel mikor megtudta, hogy anyám terhes lett)
Bár anyám se normális, úgyhogy kezdem úgy látni a dolgokat, hogy apám döntött jól hogy menekült.
És mint azt már gondolhatjátok, nem akart egyik fél se gyereket, ezt is imádja éreztetni velem. Meg hogy mennyivel jobb a húgom, kedvesebb, én pedig csak egy haszonleső, idióta, bunkó rib*c vagyok, akinek nem kéne itt lennie.
Szerencsémre már nem sok idő van hátra 18 éves koromig, és amint betöltöm, már megyek is.
Engem is vertek de még most is.
De én is napi szinte megkapom,hogy mennyire undorító vagyok meg soha nem leszek senki.
Szerintem kedvelnek:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!