Ez most miért jó neki? A párom előtt sose mer ilyeneket mondani.
Anyósom teljesen kiakaszt. Elvileg jóban vagyunk, és nagyon szeret de egyre inkább kezdem úgy érezni hogy csak játssza az agyát...
Baromfi allergiám van. Az ő családja csirkés, de én sosem akaszkodtam rájuk. Megmondtam anyósnak, hogy nem kell rám külön főzni megoldom magam is, sőt, bármikor szólhat és főzök én a családra (egész nap azt kell hallgatni hogy utál főzni, mennyire elege van stb...stb...). Persze ha éppen nem én érek előbb haza, akkor csakazértis nekiáll egyedül.
Tegnap jött a lánya és annak a barátja látogatóba.
Hallottam ahogy panaszkodik nekik hogy már megint külön kell sütögetnie mert én nem vagyok hajlandó!!! megenni a csirkét, sosem segítek, mindig neki kell főzni (hetente 5 alkalommal főzök én, akkor legalább ehető)
Később megnéztem, mit alkotott: a fele hús szét volt égetve (már az enyémnek), a másik felén pedig egy nagy csomó kutyaszőr lógott, mintha a kutya párnáját simogatta volna vele. Azt hittem rögtön elhányom magam!
Emellett persze meg kell említeni a takony-krumplipürét és az íztelen rizst, mert főzni azt nem tud.
Azt sem tudom hogy mit csináljak, máskor illedelmesen megeszem az ehetetlen kaját de ez biztos hogy megy a kutyának. Ha főzni kezdek magamnak akkor lesi minden mozdulatomat, és nyaggat hogy mitől vagyok ennyire éhes.
Ha megmondom neki mi a problémám, én leszek a szemét, és legközelebb még cifrább dolgokat talál ki gondolom.
És ez még csak a barátok közt-stílusú kibeszélős műsor egyik fele :)
Én csak azt nem értem, miét muszáj anyóssal együtt lakni.
Elhiszem, hogy az idegeidre megy, én minél hamarabb elköltöznék a helyetekben akár albérletbe is.
A nyugalom megfizethetetlen.
Első válaszolónak: Már közel vagyunk a költözéshez, de mindig csak egy kicsi hiányzik :)
Második válaszolónak: én is így szerettem volna, de apósom akkor inkább az én főztömet enné, anyós pedig azért is ki lenne bukva mert a fia után a férjét is elveszem (gondolom itt a bökkenő nála...)
Háh nekem a saját nagyanyám ilyen :) És eggyüt élek vele csak mi tetőtérben,ők meg lent.Jó nagy család egyben (több generáció)ha szégyen ha nem Én már vagy 100 szor leordítottam a fejét,hogy többet tudok ennyi év alatt a főzésről mint ő.Mert mindig ugyan az van minden héten ...de hogy szénné égetve,és még minden extra...
Szólj férjednek,hogy enyhén szólva tegyen már valamit érted.
Kalap kaki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!