Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ti mit szólnátok ha a 16 éves...

Ti mit szólnátok ha a 16 éves lányotok ez 24 éves arab féfribe lenne szerelmes?

Figyelt kérdés
Szóval adott egy 16 éves lány aki jól tanul, segít otthon a háztartásba, illemtudó, imád olvasni, céljai vannak.Aztán emegy hétvégente diákmelózni egy üzletbe dolgozni mivel szeretne pénzt spórolni és nem csak a szüleitől követelőzni mint a többi korabeli..Majd az egyik nap a melóhelyen leszólítja egy arab srác és elkezdenek beszélgetni..1 hónap után a srác olyanokat mond neki hogy ő élete szerelme meg leélné vele az életét stb..A lánynak jó a kapcsolata a szüleivel, elmondta nekik mit érez a pasi iránt, és azt is hogy szeretne vele járni..szülőként erre mit reagálnátok?

2017. nov. 30. 09:32
1 2 3 4 5 6 7
 41/64 anonim ***** válasza:
43%
Kérdező, akkor a szüleitek normális emberek... igen, látatlanban nem ítélkezünk, először megismerkedünk az illetővel, és utána alkotunk véleményt róla. Ez csak így helyes.
2017. nov. 30. 16:36
 42/64 anonim ***** válasza:
66%

Nekem az egyik első reakcióm az lenne, hogy meg szeretném ismerni, mielőtt bármi történne. Aztán, ha úgy látom, hogy valami tényleg nem stimmel vele akkor elmondom a lányomnak, hogy ez meg ez miatt nem szimpatikus, de semmiképp nem azzal kezdeném, hogy azért, mert arab. Ha meg kapásból tiltással reagál a szülő azzal szerintem csak az ellenkezőjét éri el. Senkinek nem hiányzik, hogy egyszer ne haza menjen az iskolából, hanem a sráchoz és akkor foghatja a szülő a fejét. Főleg, ha neki volt igaza. Az tényleg gyanús, hogy egy hónap után már ilyeneket mond, de nem a kezét kérte meg és még mindig jobb, ha tud a dologról a szülő, esetleg náluk találkoznak a "gyerekek" és szemmel lehet tartani őket, mintha titokba, ki tudja mi történik. Én örülnék, ha szülőként olyan kapcsolatom lenne majd a gyerekemmel, hogy szól róla, ha járni szeretne valakivel, vagy tetszik neki. (Nekem nem volt jó viszonyom anyummal, nem is tőlem tudta meg, hogy barátom van. Sőt, sokszor azt sem tudta, hogy hol vagyok, mert értelmetlen dolgokat tiltott meg, pl. hogy elmenjek 16 évesen suli után egy barátnőmmel a boltba. Persze ő nem tudta, hogy én nem ott vagyok, ahol ő hiszi ezért nagyon büszke magára, hogy kordában tudott tartani többnyire azzal, hogy ha tehette bezárt a lakásba. Semmi extrém dolgot nem csináltam, de ha bajom lett volna, pl. lyukasórában a városban, mert nem lehetett elmagyarázni neki, hogy én nem lógok akkor meg fogta volna a fejét. Azt sem lehetett elmondani neki, ha elmaradt egy órám pl. mert neki az jött le, hogy hamarabb értem haza, tuti lógok vagy be se mentem, ezért inkább bolyongtam a városban addig, felmentem haverokhoz, neki meg ezekről a mai napig fogalma sincs. Ezt lehet elérni az értelmetlen tiltásokkal, meg ha mindenre veszekedés a reakció, csak hogy durvább sztorit ne mondjak.)

Amúgy lehet jobb lenne, ha a lány magától állna elő az ötlettel, hogy találkozott egy szimpatikus férfivel és szeretné, ha megismernék a szülők, mielőtt bármibe belekezdenének. (Persze, ha a srácnak is jó így. Ha nem az már kicsit gyanús nekem.) A korkülönbség nem olyan vészes, érettségtől függ. Húgomnak 7 évvel idősebb barátja volt, 14 volt, mikor összejöttek és majdnem 5 évig voltak együtt. Nem a korkülönbség miatt lett vége a kapcsolatnak. Sőt, inkább a srác volt, aki nagyon gyerekesen gondolkodott, ami egy 14 évessel még elmegy, de tesóm idő közben felnőtt a srác meg nem változott.

2017. nov. 30. 17:03
 43/64 anonim ***** válasza:
64%

16 éves az még annyira gyerek, hogy jobb ha a család, a szülők döntenek helyette és igyekeznek tiltani, eltiltani. Ez a fajta embertípus annyira más, hogy én nem is értem a nőket akik szemet vetnek ezekre a férfiakra, hogy hogy van gyomruk. Persze kivételek biztos akadnak, mármint ami az arab férfiakat illeti, de részemről kizárt dolognak tartom, hogy bármiféle kapcsolat szóba kerülhessen.

Láttál, látott már ez a 16 éves csitri felvételeket a kinti életről, hogy mi egy nő arabországban (?) pl. csadorban egy asszony vásárolt egy üzletben, a sorok között egy férfi neki ment, fellökte, hogy csak úgy röpült ki a kezéből a bevásárló kosár, a nő meg akkorát esett, hogy szerintem össze is törte minden csontját. Történt mindez azért mert nem állt félre, és ugye az ürgének esze ágában sem volt kikerülnie az asszonyt. Mint egy bőszült bika, lépett át az "eltaknyolt" nőn, ami számára a világ legtermészetesebb dolga volt. Gyomorfelkeverő felvétel ! Ilyen emberbe, emberekbe beleszeretni ...XD

2017. nov. 30. 18:04
 44/64 anonim ***** válasza:
62%

"Fehér országba" persze lehet színészkedni, kicsit visszafogottnak lenni, de a víz nem válik vérré, szokták mondani, nem véletlenül.

Kb. 1 éve néztem én is egy nagyot, jött velem szembe az utcán 3-4 egyetemista arab gyerek, a járdán egymás mellett, én nem léptem volna le a járdáról félre nem álltak volna.

2017. nov. 30. 18:10
 45/64 anonim ***** válasza:
62%

A fiu tokeletes aha hiszi a piszi

Szerintem hazudik mindenben

Csak dugni akar ezert kulturaja szerint lehozza a csillagokat.

Magyar lany olcso nincs feltetel es nem tiszteli csaladjat egy jot ment miatt kepes elhagyni szuleit

Pont erre utaznak a muszlim ferfiak

2017. nov. 30. 19:35
 46/64 anonim ***** válasza:
75%
Ha elfelejti ezt a Szaud Arábiából származó fiut,nagyon helyesen fog cselekedni.Ismerek egy lányt, vagyis már asszony,aki több éve arab férj felesége,kint élnek és tárgyként van kezelve a feleség, a férje semmiben sem tiszteli, lealàzza, a helyi nõket meg nagy tiszteletben tartja.A feleséget még dolgozni sem hagyta, teljesen kiszolgáltatott helyzetbe tette a feleségét,aki nap mint nap tür.A férje ugyanugy itthon tanult és utána kimentek Szaudba élni.Amikor megismerkedtek a lány 17 éves volt a fiu meg 21 éves.Gyermekük is született, és a kinti környezet még a gyerekeket is megváltoztatta,hogy azok sem tisztelik az anyjukat.
2017. nov. 30. 19:44
 47/64 anonim ***** válasza:
74%
Eleve idegesítene, ha a 16 éves lányomat, egy 24 éves férfi "kerülgetné", függetlenül a származásától.
2017. nov. 30. 20:02
 48/64 A kérdező kommentje:
De sajnos tapasztalatból mondom ha az ember szerelmes szinte bármire képes és egy szerelmesnek nem tudsz az épp eszére hatni mivel ilyenkor 90% ban a szíve után megy
2017. nov. 30. 20:53
 49/64 anonim ***** válasza:
75%

Az arab férfiakat nem szabad komolyan venni. Nagyon barátságosak és segítőkészek csak egy profi kaszanovák. :-D

Tudom, mert a haverom is arab :-)

2017. nov. 30. 23:09
 50/64 anonim ***** válasza:
59%

"4es.te.nagyon beteg vagy. Az idegentől való félelem természetes. Ezért kéne megismerni ítéllezés előtt."

Igen,valahol a középutat kellene megtalálni.

Ha az én gyerekem lenne,akkor pl meghívnám magunkhoz vacsorára,hogy megismerjem kicsit.

Nem kell mindenkiben terroristát meg radikális vallási fanatikust látni,de jobb az elővigyázatosság.

2017. dec. 1. 03:08
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!