Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerelmes vagyok egy arab...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerelmes vagyok egy arab ferfibe mit szóltok hozza, mi ez most?

Figyelt kérdés

Ö 43 eves 3 evvel idösebb mint en.

Nagyon tetszett nekem, ö kezdemenyezett es nagyon nyomult , ami hizelgett nekem ... azért is mert tetszett .... eleinte nem vettem komolyan a mindennapos több tucat irkalasat , anyam óva intett töle , h nehogy az autojaba uljek mert biztos megöl mert felrobbant meg bedrogal stb lemergezett az ilyen szövegekkel es emiatt tudtam h soha nem lehet semmi köztunk es tavolsagtarto voltam , nem vettem komolyan ... Ha öszinte akarok lenni , flegma voltam meg lekezelö... De egyre jobban megszoktam a napi ostromot... Vegul engedtem a csabitasanak , sose ertem honnan vettem ennyi batorsagot...

Titkos kapcsolatot folytattam vele , nem vallaltam be... Es eszrevettem h neha el eltunik ... Telefonja kikapcsolva .... Kinyomoztam a facebokon h felesege van de nem hivatalosan bejegyzett , hanem moské ban kötött hazassag ....

Nekem azt mondta h szingli.....

Nagyon atverve erzem magam , megszoktam , bele szerettem es ö mostanra mar nem ir annyit, kapcsolatunk atalakult ... Tudom h sok europai ferfi is hazudik es kettöt eletet el , nem erdekelnek a rasszista kommentek....

Nekem is sokszor megkerte a kezem es hazassagot ajanlott ....

Rosszul esik h en szinglinek hittem es ö nem volt az , hanem parhuzamosan volt velem es a felesegevel is.

Azt mondta h elvalt stb

Mostanaban mikor keresett en mindig mondtam h szakitani akarok szep volt jo volt de jobb lesz igy ...

Pedig nem akarok szakitani .. De megis megtettem.

Mi a velemenyetek erröl ?

Lehet ebböl valami megis ? Vajon fog meg keresni?

En nem voltam vele tul kedves eleinte amit szegyellek, utoljara mikor felesegul kert mondtam neki h szeretem de jobb ha szakitunk.

Becsapottnak is erzem magam .

Szoval egy kaosz van a fejemben...

Nem tudom soha ka ket napig nem keres h taktikazik vagy megkapta amit akar es meglépett vagy mi lesz?

Valahol fuggö lettem töle az igazsag h mindig volt köztunk kemia. Probalkozok kikapcsolodni masokat is beengedni az eletembe de semmi kedvem , egesz nap ra gondolok....

Mi a teendö ?

Ti hogy latjatok a helyzetet?

2016. ápr. 2. 22:07
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
32%
Azt szólja hozzá minden értelmes ember, hogy legyetek boldogok. Mondom ezt úgy, hogy nem olvastam végig.
2016. ápr. 2. 22:16
 2/25 anonim ***** válasza:
83%

Ha kamuzott, szerintem pattintsd le.

Egyébként Magyarországon éltek? Mert ha mecsetben nősült, akkor lehet, hogy veled is így gondolná, mert úgymond a vallás szerint lehetnél a 2. felesége, ha ez neked megfelel.

2016. ápr. 2. 22:23
 3/25 A kérdező kommentje:

Norvegiaban elunk....

Biztos h mecsetben kepzeli masodszor is mar kerdezte ha at akarok terni a hitére , h meghazasodhassunk ... Maskepp nem ervenyes a hazassag.... Csak azt teszi amit töle telik...

Elkepzelhetetetlennek tartom h atterjek a muszlim vallasra , minden rokonom kiröhögne, arrol nem beszelve h en is sajat magam.

Szoval szakitottam vele de hianyzik ,de ha hazas mem kell

Azon gondolkozom h vajon illendösegböl kerte meg a kezem ??

2016. ápr. 2. 22:32
 4/25 anonim ***** válasza:
100%
A helyedben én nem kockáztatnám meg, hogy 2. feleség legyek. Igen nagyok a kulturális különbségek, még egy magyar férfival is lehet nagyon melléfogni, pedig elvileg ugyanaz a környezet. Plusz hallottam már olyan történetet, hogy a hölgy hozzáment egy jóvágású arab férfihoz és utólag derültek ki elég kellemetlen dolgok.
2016. ápr. 2. 22:33
 5/25 A kérdező kommentje:

A masik h a felesege velem egykoru ...

Mit nyer akkor 2 egyforma koru növel ?

Gyerekuk nincs

2016. ápr. 2. 22:39
 6/25 anonim ***** válasza:
66%

Tudod, többnejüség náluk az dívik. Hiába vagytok Norvégiában. Ha hozzámennél többet szavad nem lehetne és mint látod a hűség csak a nőktől megkövetelt. Hisz ő nyugodtan csajozik veled is kapcsolata van/a feleség mellett. Ilyen pasi kell?

Ráadásul ez a rosszabb fajta, vallásos. Elvárná a hitet az életed minden percét kontrolálná. És amilyen agyalágyult vagy még reménykedsz. Hát szoktam mondani, hogy aki hülye...a többit tudod. Fejjel mész a falnak és készakarva.

2016. ápr. 3. 00:29
 7/25 anonim ***** válasza:
42%
Csak nehogy azt halld, hogy Allahu Akbar. Akkor futás.
2016. ápr. 3. 03:40
 8/25 anonim ***** válasza:
0%
Fajgyalázás.
2016. ápr. 3. 11:36
 9/25 anonim ***** válasza:
69%
#8 Fajgyalázás, hogy anyád megszült te buta náci.
2016. ápr. 3. 13:18
 10/25 anonim ***** válasza:
Mi az, hogy fajgyalázás kedves 8.? Nem kutyával akar párt alkotni hanem emberrel. Szomorú, hogy még 2016-ban is itt tartanak egyesek. :(
2016. ápr. 3. 13:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!