Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerelmes vagyok egy arab...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerelmes vagyok egy arab ferfibe mit szóltok hozza, mi ez most?

Figyelt kérdés

Ö 43 eves 3 evvel idösebb mint en.

Nagyon tetszett nekem, ö kezdemenyezett es nagyon nyomult , ami hizelgett nekem ... azért is mert tetszett .... eleinte nem vettem komolyan a mindennapos több tucat irkalasat , anyam óva intett töle , h nehogy az autojaba uljek mert biztos megöl mert felrobbant meg bedrogal stb lemergezett az ilyen szövegekkel es emiatt tudtam h soha nem lehet semmi köztunk es tavolsagtarto voltam , nem vettem komolyan ... Ha öszinte akarok lenni , flegma voltam meg lekezelö... De egyre jobban megszoktam a napi ostromot... Vegul engedtem a csabitasanak , sose ertem honnan vettem ennyi batorsagot...

Titkos kapcsolatot folytattam vele , nem vallaltam be... Es eszrevettem h neha el eltunik ... Telefonja kikapcsolva .... Kinyomoztam a facebokon h felesege van de nem hivatalosan bejegyzett , hanem moské ban kötött hazassag ....

Nekem azt mondta h szingli.....

Nagyon atverve erzem magam , megszoktam , bele szerettem es ö mostanra mar nem ir annyit, kapcsolatunk atalakult ... Tudom h sok europai ferfi is hazudik es kettöt eletet el , nem erdekelnek a rasszista kommentek....

Nekem is sokszor megkerte a kezem es hazassagot ajanlott ....

Rosszul esik h en szinglinek hittem es ö nem volt az , hanem parhuzamosan volt velem es a felesegevel is.

Azt mondta h elvalt stb

Mostanaban mikor keresett en mindig mondtam h szakitani akarok szep volt jo volt de jobb lesz igy ...

Pedig nem akarok szakitani .. De megis megtettem.

Mi a velemenyetek erröl ?

Lehet ebböl valami megis ? Vajon fog meg keresni?

En nem voltam vele tul kedves eleinte amit szegyellek, utoljara mikor felesegul kert mondtam neki h szeretem de jobb ha szakitunk.

Becsapottnak is erzem magam .

Szoval egy kaosz van a fejemben...

Nem tudom soha ka ket napig nem keres h taktikazik vagy megkapta amit akar es meglépett vagy mi lesz?

Valahol fuggö lettem töle az igazsag h mindig volt köztunk kemia. Probalkozok kikapcsolodni masokat is beengedni az eletembe de semmi kedvem , egesz nap ra gondolok....

Mi a teendö ?

Ti hogy latjatok a helyzetet?

2016. ápr. 2. 22:07
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
21%
Nem kutyával akart, hanem emberrel? Jah emberrel. Szélsőséges emberekkel. Akik bejönnek gépfegyverrel és a családodat is szétlőnék. Szánalmas, hogy ezek Európába vannak amikor alapból nem is az ő kultúrájuk van itt.
2016. ápr. 3. 13:39
 12/25 anonim ***** válasza:
95%

2. vagyok. Nekem is arab férjem volt és egy rossz szavam nincs. Persze voltak kulturális különbségek, de mi elég jól megértettük egymást. (Ja, és az egyedüli felesége voltam.)

De az, hogy házasság terén kamuzik nem jó jel.

Az, hogy a felesége veled egykorú normális ilyen esetben úgymond. Lehet, hogy nem lehet gyerekük és ezért akar újranősülni. Mert meghatározott szabályai vannak a többnejűségnek. Az a kérdés, hogy ő mennyire tartja be a dolgokat? Nekem úgy tűnik a leírásodból, hogy sunnyog és csak azt tartja be, ami az ő malmára hajtja a vizet.

Nem hinném, hogy illendőségből kérte meg a kezed. De, ha jól értem volt köztetek szexuális kapcsolat. Lehet, hogy ezért is, mert ez így ellentmond a vallási törvényeknek. Előbb kéne az esküvő, de néha ők sem bírnak magukkal és akkor úgy próbálják helyrehozni a dolgokat, hogy elveszik a nőt.

Szóval nehéz kérdés ez...

2016. ápr. 3. 14:17
 13/25 anonim ***** válasza:
71%
11. Tipikus beszűkült látókörű agyatlan szélsőjobber proli vagy. Kezeltesd magad.
2016. ápr. 3. 15:00
 14/25 anonim ***** válasza:
26%
13. Te meg tipikus beszűkült agyú egybites agyhalott kozmopolita- és bankárvédő liberális vagy, aki a fajgyalázásra is bármikor kész.
2016. ápr. 3. 15:07
 15/25 anonim ***** válasza:
100%
14. Nagy szavak egy kis embertől. BANKÁRVÉDŐ értitek BANKÁRVÉDŐ. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Te is táppénzen voltál amikor észt osztottak.
2016. ápr. 3. 15:17
 16/25 A kérdező kommentje:

Meg kell mondjam h a volt ferjem kihasznalt es a penzem is el akarta venni , elizolalt a csaladomtol....

Es magyar volt

Apam teli volt nökkel , anyam mellett elettarsa volt ...

Ö is magyar

Ezerr nem nezem le az arabokat

2016. ápr. 3. 15:17
 17/25 anonim ***** válasza:
#16 Respect, de egyébként sem kell lenézni őket semmilyen szinten. Mondom ezt magyar férfiként. 22/F
2016. ápr. 3. 15:27
 18/25 anonim ***** válasza:
3%

"Nekem is arab férjem volt "

Volt? VOLT? Akkor még sem jó. Ne haragudj, de olyan kúltúra ahol a nőket nem veszik emberszámba az.....

2016. ápr. 3. 18:55
 19/25 anonim ***** válasza:
89%
#18 De az áldozathibáztatós magyarok aztán tényleg nagyon sokra tartják a nőket. Ha megerőszakolják őket az ő hibájuk, ha kihasználják őket az ő hibájuk, ha nem hajlandóan leszopni a főnöküket az ő hibájuk, hogy kirúgják őket... Folytassam még?
2016. ápr. 3. 19:07
 20/25 anonim ***** válasza:
87%
Ha szinglik az ő hibájuk, ha nem keresnek annyit mint a férfiak az ő hibájuk... Minden a nők lelkén szárad igaz nagy magyar honfitársaim?
2016. ápr. 3. 19:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!