Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmes vagyok, mit tegyek?
Ez szép történet :D
Ha igazán "kedvel" ő fog kezdeményezni.
Eddig úgy 5-6 arab srácot ismertem, elsősorban közvetve, meséltek róluk (lányok). Azt érdemes tudni, náluk a lányokat nagyon féltik, a férfiaknál ellenben nem probléma, egész átlagos dolog egyszerre több lánnyal való flörtölgetés. Ez 5/5-ből így volt náluk. Ez alapján még nem fogok általánosítani, de egy hasznos információ lehet, kicsit máshogy vélekednek a monogámiáról.
Ennek ellenére ha mégse lenne ilyen, akkor meg tudd azt, hogy rengeteg másik lány is szerelmes belé. Viselkedj szerintem normálisan, nehezen kapható, értékes lányként. Legyél izgalmas, ne nyomulj, ne legyél szerelmes, ne mutasd ki a rajongásod. Talán 16 évesen még nem élt annyit, de MO-n nagyon nagyon szeretik a lányok az arab faszikat. Nagyon nagyon. Félelmetesen könnyű dolga lesz, pláne ha jól is néz ki, a legjobb nők akarják őt felszedni. Ez is teljesen standard, általában a négerekre is igaz. Szintén ragaszkodok az általánosításhoz, nem mindenkire, döntő többségére igaz. Abban legyél különleges, hogy nem vagy olyan mint a többi.:) De számíts a pofára esésre is, ésszel kezeld.
Csináljátok groupba.
Azt is nagyon szeretik. :)
Mondjuk egy tevével?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!