Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan érjem el, hogy újra szerelmes legyen belém, és minden jól alakuljon?
Nálunk is ez a helyzet , bár mi 2 és fél éve élünk házasságban.
Itt én vagyok az aki többet tesz a kapcsolatért és aki kimutatja .
Ő neki esze ágában sincsen mert , minek ha úgyis én megyek utána.
Neki így jó.
Néha van egy kis távolság.
Nincs idegesítő gyerek ricsaj számára.
Éli kicsit a saját legénykorát.
Nem szereti ha ugráltatom, ő sem fogad szót nekem 2-3 figyelmeztetésre sem, aztán csak elmarad amit kértem, én ezért ilyenkor őt úgy értelmezem hogy egy lusta alak.
A szeretetét pénzben becsüli inkább fel.
Én hiába akarom hogy jobban mutassa ki a szeretetét ha neki így jó és úgysem tudja vagy pár nap után felhagy vele, és minden a régi.
Ezt nem lehet erőltetni, el kell fogadni hogy az emberek nem megváltoztathatóak.
Az ember próbál úgy élni hogy saját magának is jó legyen, ne mindig csak a másiknak járjon a kedvébe.
Mióta felhagytam az örökös jelenlétemmel zavarásával, nem lógok a seggébe , azóta jobb, néha ő jön, megnézi mi van velem és megy a dolgára.
Az emberek nagy részénél már a kapcsolat elején kialszik a láng, addig ég míg az embert nem ismered ki, amikor már kiismered akkor nincs izgalom, nincs rejtély, tudod mi mi után következik, mi a reakció.
Sokan azért maradnak a másikkal mert , nincs kedvük az egészet ismételgetni találgatni, biztonságban akarják érezni magukat.
Nekem is borzasztóan hiányzik a láng, de nagy ritka még lehet meglepetéseket okozni amitől elég egy kis szikra és fel lobbanhat az érdeklődés újra.
lég pár izgalmas szex.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!