Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmes lettem én, de vajon van esélyem még?
Megismertük egymást,sokat lógtunk együtt,bevallotta,hogy többet akar tőlem,de én akkor mondtam neki,hogy nem akarok senkit. (mivel több éves kapcsolatomat gyászoltam,nem tudtam új kapcsolatba lépni) Közben egyik haverjával hulla részegen lefeküdtem. (pedig ilyet soha életemben nem csináltam még,most sem akartam,de az alkohol ilyen :( ).
Időközben rájöttem,hogy mennyire kedvelem a srácot aki többet akart tőlem,de nem tudom most már hogy hol állunk,mert sokkal kevesebbet beszélünk már,és nem tudom... :(
A részegség egy nagyon kényelmes magyarázat ahhoz, hogy az emberneknek ne kelljen felelősséget vállalnia a tetteiért. De nem azt kérted, hogy ítéletet mondjunk rólad, szóval erről ennyit.
Hogy a kérdésedre válaszoljak, én biztos, hogy rád se bírnék nézni ezek után. Talán nem kell megmagyarázni, hogy miért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!