Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmes vagyok egy kínai lányba, de nem tudom, hogy valaha is volna-e nála esélyem és hogy a családja elfogadna-e engem szerintetek ne adjam fel?
Ha itt élnek Magyarországon, akkor ne add fel. Sőt, ha Kínában, akkor sem, mert a kínai nők utaznak az európai fehér emberekre.
Én is ismerek kínai lányt, de ő itt nőtt fel. Simán lehetett is volna köztünk valami, ha nem lennék böszme és ronda. :D
Ha Magyarországon élsz, több gondod lesz azzal, hogy ismerősi köröd, osztálytársak vagy munkahelyi kollégák mennyire fogadják majd el. Könnyű félvállról rávágni, ugyan, kit érdekel pár rasszista barom, de gyakorlatban rengeteg kellemetlen tapasztalatod lesz ha nem külföldön élsz.
Egyébként mivel nem részletezted, ha szereted és szerelmes vagy, akkor ne add fel. Mi látatlanul és teljesen ismeretlenül legfeljebb találgathatunk, elfogadnának-e, ez mindig egyénfüggő. De ha meg sem próbálod, ha még esélyt sem adsz magatoknak, akkor nem is fog kiderülni. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!