Ti mit szólnátok ha a 16 éves lányotok ez 24 éves arab féfribe lenne szerelmes?
A pasas nem azt mondta,hogy feleségül akarja venni ezt a lányt hanem,hogy szerelmes belé.Egy hónap után is lehet valaki szerelmes nemde?Sõt az is lehet, hogy a pasasnak ez a lány az elsõ kapcsolata.
A pasas tanul?
"Nekem fontosabb, hogy biztonságban tudjam. " - és természetesen egy cseppet sem vagy önző, hogy azt nézed, neked mi a fontosabb, és még véletlenül se azt, hogy a gyerekednek mi...
Ez lehet önzőség, de egy 16 éves még gyerek, akit könnyen meg tud szédíteni egy srác, egy első szerelem. Nem azt nézem hogy nekem mi a fontosabb, hanem azt, hogy egy gyereket még terelgetni kell. Vagy szerinted mindent hagyjak rá, csak legyen boldog? Hát ez nem így működik.
Persze leülnék a leányzóval beszélgetni, miért nem tartom jó ötletnek a 24 éves arab srácot. Nem pedig diktátor módjára, üvöltve fenyegetőzve esnék neki. Nem vagyok konzervatív, még az is lehet hogy megengedném hogy járjanak. De sokkal szigorúbb feltételekkel, mintha egy európai sráccal járna. Ezerszer szigorúbb feltételek mellett.
28/F
Korabban leptem volna mar, az egyik nap es az egy honap kozott.
Alit lebeszelnem rola ugy, hogy a jovoben maradna a kecskeknel.
Szóval a pasi tanul, 4 nyelven beszél, 5 éve költözött ide Szaud Arábiából szülei Rijádban élnek ő most fejezi be az egyetemet ebben az évben..mindig azt mondja a srác hogy nyitott más kultúrákra, viszont több válaszoló is irta hogy eltiltaná tőle a lányát:
1) a hugomnak szüksége van melóra a leliismerete miatt
2) a lakásunktól 10 percre van a melóhelye a srác meg közel lakik hozzá és folyton keresi a társaságát
3) a sulink sincs túl messze pár buszmegálló
4) hogyan tiltasz valakit el a lányodtól ha gyakorlatilag a sulihoz szokott sokszor menni a srác hogy beszélgessen vele, mégis mit csinálnál??kézen fogva a suliba kisérnéd a lányod, utána fél 3 kor értemennél hogy véletlen se találkozzon az arabbal???
Mondom, lehet engedném h járjanak, de nagyon szigorú feltételek mellett.
28/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!