Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ti mit szólnátok ha a 16 éves...

Ti mit szólnátok ha a 16 éves lányotok ez 24 éves arab féfribe lenne szerelmes?

Figyelt kérdés
Szóval adott egy 16 éves lány aki jól tanul, segít otthon a háztartásba, illemtudó, imád olvasni, céljai vannak.Aztán emegy hétvégente diákmelózni egy üzletbe dolgozni mivel szeretne pénzt spórolni és nem csak a szüleitől követelőzni mint a többi korabeli..Majd az egyik nap a melóhelyen leszólítja egy arab srác és elkezdenek beszélgetni..1 hónap után a srác olyanokat mond neki hogy ő élete szerelme meg leélné vele az életét stb..A lánynak jó a kapcsolata a szüleivel, elmondta nekik mit érez a pasi iránt, és azt is hogy szeretne vele járni..szülőként erre mit reagálnátok?

2017. nov. 30. 09:32
1 2 3 4 5 6 7
 31/64 anonim ***** válasza:
80%
Tizenéves koromban én is azt éreztem minden szakításnál hogy kész vége belehalok, soha többet nem leszek boldog. Eláruljam mi történt? Semmi. Huszonéves koromra benőtt a fejem lágya annyira hogy tudja ez baromság. Férjnél vagyok, két lányom van. Szóval felkészülhetek az ehhez hasonló tinikori agybajokra.
2017. nov. 30. 10:52
 32/64 anonim ***** válasza:
50%
Szolizzon sokat a hugod es akkor mar nem is lesz akkora a kulonbseg.
2017. nov. 30. 10:59
 33/64 A kérdező kommentje:
Aham és kedves utolsó mégis hogy tiltanád???már leirtam válaszba miért nem lehet vkit tiltani keresd vissza
2017. nov. 30. 13:59
 34/64 anonim ***** válasza:
50%
Igazából vadász vagyok :) Szépen elvinném vadászni, hogy lássa milyen amikor lelövök egy állatot és én bízok benne, de ha egy ujjal hozzá merne érni ami bántást illeti tudja a technikám ;)
2017. nov. 30. 14:03
 35/64 anonim ***** válasza:
83%

A fiu tokeletes aha hiszi a piszi

Szerintem hazudik mindenben

Csak dugni akar ezert kulturaja szerint lehozza a csillagokat.

Magyar lany olcso nincs feltetel es nem tiszteli csaladjat egy jot ment miatt kepes elhagyni szuleit

Pont erre utaznak a muszlim ferfiak

2017. nov. 30. 14:23
 36/64 anonim ***** válasza:
74%
De amúgy mit reagáltak a szülők? A kérdésben azt írtad már elmondta nekik.
2017. nov. 30. 14:38
 37/64 anonim ***** válasza:
75%

ahham, tehát az arab most végez az egyetemen. Ez annyit tesz, hogy gyorsan keres egy buta nőt, akit felcsinálhat és letelepedhet mielőtt visszatoloncolják. Ennyi történet...

én is ajánlom " A lányom nélkül soha" filmet a kisasszonynak. Plusz ne legyen 16 évesen bűntudata a pénz miatt. A szülei 18 éves korig kötelesek ellátni, majd utána piruljon ezért.

2017. nov. 30. 15:34
 38/64 anonim ***** válasza:
60%
34es.te.nagyon beteg vagy. Az idegentől való félelem természetes. Ezért kéne megismerni ítéllezés előtt.
2017. nov. 30. 15:38
 39/64 anonim ***** válasza:
33%

Szerintem max. a korkülönbség lehet a probléma, de az nagyon sok mindentől függ. Én 16 évesen nem lettem volna alkalmas egy párkapcsolatra, velem egykorúval sem, nemhogy idősebbel, de igazából nem is nagyon vágytam rá. Ugyanakkor mindannyian mások vagyunk, biztos sokan vannak, akik 16 évesen már erre vágynak vagy érettebbek, tudják kezelni stb., ahogyan egy 24 éves sem feltétlenül olyan “hú de nagyon felnőtt”, ő is lehet “gyerekesebb” gondolkodású, fiatalosabb stb., úgyhogy igazából ez szerintem a személyiségen múlik.

A származás önmagában szerintem nem probléma, bár tény, hogy sokkal nehezebb kialakítani és ápolni egy kapcsolatot a különböző kultúrák miatt. Itt most nem olyanokra gondolok, hogy “mert az arabok terroristák”, “megerőszakol és elad jó pénzért” stb., sőt még nem is feltétlenül a vallásra...nekem vannak nem vallásos török és arab ismerőseim is, én azt is utálom mikor olyanokat mondanak, hogy “a keresztény Magyarország”, ami szerintem nagyon nem igaz és pl. én sem vagyok vallásos. A tapasztalataim szerint nagyon aranyosak, kedvesek, segítőkészek stb., van török ismerősöm is, aki itt tanul és ő is hihetetlenül normális, olyan mint bármely másik egyetemista. Ugyanakkor az együttélés, kapcsolat már picit más tészta...szerintem nagyon más habitusú emberek, nagyon más életfelfogással, szokásokkal stb., amit szerintem nem lehet egyszerű megszokni. Amit még én tapasztaltam az az, hogy elég féltékenyek, de ez valakit zavar és valakit nem...szerintem akkor probléma, ha már durva dolgok vannak, hogy pl. nem enged el barátokkal vagy meg akarja szabni, hogy mit csinálhatsz stb., de ez nem egy “keleti sajátosság”, elég csak benézni a “Felnőtt párkapcsolatok” kategóriába.... Ugyanakkor nem kizárt, hogy működik, van ismerősöm, aki hatalmas boldogságban több évig együtt élt egy arab sráccal.

Szerintem tiltani felesleges, egy 16 éves lány szerintem még nagyon nem úgy képzeli el az életét, hogy megtalája a nagy ő-t, akivel boldogan élnek és meg nem halnak...Egy esélyt lehet neki adni és egy darabig el lesznek egymással, megpróbálják és vagy lesz belőle valami komolyabb vagy sem. Szerintem nem kell rögtön rémeket látni, szimplán csak megfelelő óvatossággal kell kezelni a közeledését és a kapcsolatot, ha egyáltalán lesz belőle bármi is, de szerintem ez ugyanúgy igaz a magyarokra is...nem szabad rögtön mindenre rábólintani, hagyni hogy a másik csak a kedve szerint irányítsa a dolgokat, hogy könnyen ágyba vigyen, kihasználjon stb., aki pedig ilyen és hagyja magát, akkor annak nem kell külföldi pl.arab pasi mert megteszi ezt egy magyar is.

2017. nov. 30. 16:10
 40/64 A kérdező kommentje:
A szüleink ledöbbentek nagyon, apa elsőnek felse fpgta mi van viszont mindenképpen szeretnék megismerni..azt anyám is belátta hogy ha 2 ember együtt akar lenni akkor azt tiltani nem tudnák mert pl NAGYIM is mondta anyumnak hogy pont ez a tiltós szentfazék hozzáállás nem vezet semmire neki is több osztálytársa nagyon vallásos családból erdőbe, kapualjba, wc be dug@tta magát sőt több dacból is teherbe esett...jah meg anyumnál is pont ahol volt osztályába nagyon szigorúak voltak a szülők ott kur*álkodtak sőt az egyik lelépett 15!!évesen valami ázsiai országba..és ő ezt akarja elkerülni a hugommal kapcsolatba
2017. nov. 30. 16:33
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!