Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért nem hiszi el a családom,...

Miért nem hiszi el a családom, hogy mennyire utálom azt a szakot az egyetemen, amit rámerőltettek?

Figyelt kérdés

Eleve nem is erre a szakra akartam jelentkezni, de a család kikötötte, hogy erre kell jönnöm és kész, különben egy semmirekellő lusta hajléktalan senki leszek, ha arra a szakra mennék, amit én választottam magamnak. Megmondtam, hogy én nem kezdem el azt a szakot, mert nem szeretném. Aztán állandóan csak a veszekedés ment, amíg be nem irtakoztam. Azt mondták a szülők, nagyszülők, hogy meg fogom szeretni, mert ez sokkal jobban nekem való, mint a kriminológia. egyébként most osztatlan tanár szakon vagyok, de nem bírják egyszerűen felfogni, hog én nem akarom ezt csinálni. Nekem ez nem ad semmi örömöt, utálom az egészet. Most megmondtam, hogy félévi vizsgák után szeretném passzíválni magamat, mert csak az állami féléveimet cseszem el. Erre kitört egy akkora balhé, hogy anyám földhözcsapta a tányért, ami eltört emiatt.Aztán újra elkezdték a lelki zsarolást, hogy ők nem ezért fektettek belém ennyi energiát és pénzt éveken keresztül, hogy egy hajlktalan semmirekellő legyen belőlem, aki kiiratkozik az egyetemről. Megmondták, hogy nem hagyhatom ott, különben többet nem mehetek haza és mehetek az utcára, aztán azt csinálok, amit akarok.

Hogy értessem meg velük, hogy nem szereték tanár lenni? Minden vágyam az, hogy angolul tanuljam a bűnügyet, kriminológiát, de egyszerűen tönkretesz a családom, nem engedi, hogy ezt tanuljam, mert szerintük ez az egész hülyeség, nem nekem való, nem lehet vele munkát találni és szerintük én gyenge vagyok erre a szakra.

2017. nov. 25. 14:28
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
92%

hát tudod, simán jelentkezz a másik szakra ami tetszik. Már felnőtt vagy anyád soha az életben nem tudná meg-.-"

Nem értesítenék vagy ilyesmi hisz felnőtt ember vagy ,ide már nem kell anyuci.

2017. nov. 25. 16:50
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
én eleve nem közöltem volna, hogy kiléptem hisz SOHA nem tudták volna meg.
2017. nov. 25. 16:57
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

Nem a szüleid fognak minden nap, évtizedeken át gyomorgörccsel bemenni a munkahelyre, hogy leordítsák a sok neveletlen kölyök fejét. Nem mindenki alkalmas tanárnak és főleg, hogy egyáltalán nem is szeretnéd ezt tanulni, akkor csak pocsékolod az éveidet.

Állj a sarkadra, majd beletörődnek. Már kezd idegesítő lenni, hogy annyi szülő erőlteti azt a szakot, amit a gyerekük nem is akar, miközben támogatniuk kellene a döntését. Sok sikert!

2017. nov. 25. 18:55
 14/15 anonim ***** válasza:
73%
87%os basszus anyád komolyan orvosi eset, megéri neki hogy a szívbeteg lánya akár meg is halhat ha baj van csak hogy a tetves álomvilágát élhesse (najó inkább ne válaszolj, mindketten tudjuk) ha ki akarsz vele cseszni szerintem ez simán érdemel egy feljelentést.
2017. nov. 26. 23:19
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
Ha abbahagyod ugy sem tudnak mit csinalni max eltornek meg egy ket tanyert es belenyugszanak. Csinald azt ami teged boldogga tesz, ezt nekik is meg kell erteniuk
2017. nov. 27. 12:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!