Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Terhes lett a barátnőm! Mit...

Terhes lett a barátnőm! Mit mondjak a szüleimnek?

Figyelt kérdés
20 éves vagyok, már dolgozom, de még a szüleimmel élek. A barátnőm pár napja mondta, hogy csinált egy tesztet, és terhes (kb. hat hetes). Hogy közöljem a szüleimmel? Nem szeretnénk elvetetni, mert ő a mi csemeténk lesz. 😍 De akkor is félek. És nem tudom, hogy albérletben meg tudnánk-e élni. Néha nagypapám viccelődik, hogy "Mikor leszek már dédpapa?", de szerintem nem örülne a család. Viszont én nagyon szeretném... Valaki volt hasonló helyzetben? 20 évesen még korai?
2017. nov. 24. 19:53
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
23%

19#es én meg sírok az ilyen inmorális parasztokon akikről írtok:( 24 évesen szültem és máig a legjobb kapcsolatban vagyunk az apjával..holott ennek már húsz éve.

Felelősséggel szexelni? az mondja aki még soha egy jót nem szexelt..becsúszhat bármi! nem mennék bele a részletekbe.:D

2017. nov. 25. 12:32
 22/31 p.szabina1223 válasza:
22%
Én mamámmal élek, tőle tehát jobban féltem, de mielőtt elmondtam volna, rájött, így nem nekem kellett bejelenteni. Viszont anyumnak egyenesen elmondtam, hogy babát várok, akkor voltam 17. Nem érdemes köntörfalazni, húzni az időt. Főleg ha meg akarjátok tartani. Lehet hogy sokkolódnak az elején, de elfogadják a döntéseteket, sőt biztos támogatnak is. Majd írd meg, ha gondolod, hogy reagáltak, én drukkolok nektek!
2017. nov. 25. 16:42
 23/31 anonim ***** válasza:
32%
Húgom még szüleinkkel él,dolgozik és most 12 hetes terhes.ő is 20 éves barátja meg 21. Úgy döntöttek megtartják de ők mielőtt megszületik a baba elköltöznek albérletbe. Kérdésedre válaszolva, csak állj ki eléjük és mond el lehet elősször lesokkolódnak de majd megbékélnek és biztos támogatni fognak ;)
2017. nov. 25. 17:49
 24/31 anonim ***** válasza:
89%

Amúgy ha arra várnak hogy anyagilag tökéletesen készen álljanak,lehet hogy várhatnak sohanapjáig

Nem arról van szó, hogy tökéletesen álljanak anyagilag, hiszen az elég ritka, de szükséges állandó munkahely, állandó keresettel (mindkettőjük részéről), hogy fel tudják nevelni a gyereket és mindent meg tudjanak adni a babának, amire szüksége van. Épp elég nélkülőző kisgyerek van. Néhány szülőnek még kajára sincs pénze, de azért potyognak a gyerekek a nőből....

Ezt most ne vedd személyeskedésnek kérdező, ez csak a véleményem.

2017. nov. 25. 18:28
 25/31 anonim ***** válasza:
58%

Felelősséggel szexelni? az mondja aki még soha egy jót nem szexelt..becsúszhat bármi! nem mennék bele a részletekbe.:D

De igen, képzeld: felelősségteljesen is lehet jót szexelni.

2017. nov. 25. 18:29
 26/31 anonim ***** válasza:
0%
jjjjjja...persze..hiába magyarázom látom.
2017. nov. 25. 19:07
 27/31 anonim ***** válasza:
6%

"A barátnőm pár napja mondta, hogy csinált egy tesztet, és terhes "

Először te is csináltassál egy tesztet, hogy egyáltalán te vagy-e az apa??!

Azután ráérsz gondolkodni a továbbiakról.

2017. nov. 25. 22:28
 28/31 anonim ***** válasza:
66%

"De akkor is félek. És nem tudom, hogy albérletben meg tudnánk-e élni."

Jogosan félsz, ugyanis ha nem vagytok stabilak anyagilag, akkor jön a 20 év nyomor.

Kocsi helyett babakocsi, a Kanári szigetek helyett meg a járda szigetek.

Sajnos ez nem vicc.

2017. nov. 25. 22:32
 29/31 anonim ***** válasza:
23%
a háború után meg reteklevelet ettek az emberek. Akkor is születtek gyerekek...régen ráadásul 6-8 gyereket is neveltek hogy csinálták én sem tudom, független attól hogy a fele meghalt különböző kórságokban.
2017. nov. 26. 09:32
 30/31 anonim ***** válasza:
81%

utolsó előtti azért a gyerekvállaláshoz nem kell olyan anyagi szinten lenni hogy az ember megengedhesse magának a kanári szigeteket! mivel az egyáltalán nem a nyomor kategória!

engem is bevállaltak a szüleim anno pedig lakást is rokonoktól kaptak (meghalt dédim) és enni is rokonok hoztak. én ezért hálás vagyok nekik a mai napig.

2018. márc. 2. 20:35
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!