Terhes lett a barátnőm! Mit mondjak a szüleimnek?
19#es én meg sírok az ilyen inmorális parasztokon akikről írtok:( 24 évesen szültem és máig a legjobb kapcsolatban vagyunk az apjával..holott ennek már húsz éve.
Felelősséggel szexelni? az mondja aki még soha egy jót nem szexelt..becsúszhat bármi! nem mennék bele a részletekbe.:D
Amúgy ha arra várnak hogy anyagilag tökéletesen készen álljanak,lehet hogy várhatnak sohanapjáig
Nem arról van szó, hogy tökéletesen álljanak anyagilag, hiszen az elég ritka, de szükséges állandó munkahely, állandó keresettel (mindkettőjük részéről), hogy fel tudják nevelni a gyereket és mindent meg tudjanak adni a babának, amire szüksége van. Épp elég nélkülőző kisgyerek van. Néhány szülőnek még kajára sincs pénze, de azért potyognak a gyerekek a nőből....
Ezt most ne vedd személyeskedésnek kérdező, ez csak a véleményem.
Felelősséggel szexelni? az mondja aki még soha egy jót nem szexelt..becsúszhat bármi! nem mennék bele a részletekbe.:D
De igen, képzeld: felelősségteljesen is lehet jót szexelni.
"A barátnőm pár napja mondta, hogy csinált egy tesztet, és terhes "
Először te is csináltassál egy tesztet, hogy egyáltalán te vagy-e az apa??!
Azután ráérsz gondolkodni a továbbiakról.
"De akkor is félek. És nem tudom, hogy albérletben meg tudnánk-e élni."
Jogosan félsz, ugyanis ha nem vagytok stabilak anyagilag, akkor jön a 20 év nyomor.
Kocsi helyett babakocsi, a Kanári szigetek helyett meg a járda szigetek.
Sajnos ez nem vicc.
utolsó előtti azért a gyerekvállaláshoz nem kell olyan anyagi szinten lenni hogy az ember megengedhesse magának a kanári szigeteket! mivel az egyáltalán nem a nyomor kategória!
engem is bevállaltak a szüleim anno pedig lakást is rokonoktól kaptak (meghalt dédim) és enni is rokonok hoztak. én ezért hálás vagyok nekik a mai napig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!