Terhes lett a barátnőm! Mit mondjak a szüleimnek?
A kérdés nem ez - a szülőknek elmondani a könnyebbik része.
Hanem, hogy hol fogtok élni a babával?
Miből fogtok megélni, és nevelni a gyereket?
Ezeken filózzatok.
"20 évesen már nem azzal kéne foglalkozni, mit mondjál a szüleidnek, nem az ő dolguk."
Nyilván nem is aggódna a kérdező, ha el tudnák tartani a babát. Feltehetően még magukat sem. A család ezért nem örülne.
Nem kéne az abortuszról beszélgetni, való igaz, de a dolog ott kezdődik, hogy felelősséggel kellene szexelni.
Aztán ha ez nem jött össze, akkor azt kéne mérlegelni, hogy ha jön a gyerek, akkor miből lesz kiságya - babakocsija - ruhája - ennivalója - és hol fog lakni.
Aztán az is kérdés, hogy mennyire komoly párkapcsolatban él anyuci és apuci? Fél éve jöttek össze, vagy már évek óta együtt vannak és biztosan úgy érzik, hogy ők együtt is akarnak megöregedni és kitartanak jóban-rosszban?
Ha mindezekre pozitív és kielégítő a válasz, akkor basszus nincs kérdés, jöjjön az a baba!
De ha gőzük sincs mi lesz kettőjükkel, a lakhatással, a pénzzel, akkor felelős ember igenis beszél az abortuszról, mert a hibákért is felelősséget kell vállalni. És ebben a történetben nem a baba lesz a hiba, hanem a nem védekező "szülők".
Nem vagyok híve annak, hogy meggondolatlanul kéne gyereket szülni csak azért, hogy megszülessen. Borzasztó nagy önzőségnek és butaságnak tartom.
"Apa, anya, sajnos túl gyökér voltam gumit húzni a farkamra, és semmit se tudok a biztonságos szexről. Mivel nem akarjuk elvetetni, készüljetek fel rá, hogy mostantól ismét el kell tartanotok egy gyereket, ha esetleg az aktuális csajom szülei nem kérnének belőle."
Egyébként ennyire magányos vagy, hogy péntek délután/este ráérsz kamukat kitalálni? Szomorú :( :D
18-as
Ezen akkorát nevettem, és szörnyű dolog de annyira igaz.
Szerintem sokaknak elég az első pár hónap, nem kell 2 teljes év.
Az egyik ismerősöm akkor kezdte el megcsalni a feleségét amikor az várandós volt az első gyerekükkel, még 1 éves sem volt a kislány amikor apuka már a szeretőnél lakott. Pedig ők 30 felettiek voltak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!