Hány éves kortól engednétek a kozmetikust?
Figyelt kérdés
Középiskolás kortól?
Arctisztítás, gyanta. Persze, ha futja rá és megengedhetitek.
2017. nov. 20. 18:08
21/23 anonim 

válasza:

Utolsó előtti vagyok,kocka fiam van :)
Nagyon nehezen tudtam rávenni de ha eljött a kozmetikába kapott 1 hónap prémiumot a játékához. Belátta jobb igaz kellett kis motiváció hozzá.
22/23 anonim 

válasza:

Kedves utolsó, ezen most elgondolkodtam :D Az én kamaszom is játszik mindenfélével, a zsebpénzéből fizeti azokat a játékokat, amiket bővíteni kell meg miegyéb, én nem is látom át, de nem költ sokat erre. Lehet fel kéne ajánlanom valami ehhez kapcsolódó dolgot? Mekkora biznisz, fizetem a kozmetikát és még megjutalmazom, ha hajlandó elmenni :D Valószínű az is van, hogy nincs előtte példa, vagy nem tudom, én sem járok(csak gyantáztatni). Van épp elég gond velem, a kezelhetetlen hajam és egyebek, de ami mázlistán problémamentes, az a bőröm, az északi anyámtól örököltem, gyakorlatilag hibátlan,(még mitesszereim sincsenek) nem is sminkelek, este arctisztító meg egy krém és jónapot, lehet nem látta otthon ennek a "kultúráját". Megpróbálom amit javasoltál, hátha. A fodrászom ajánlotta a profi kozmetikus is, aki spéci a tinikkel, így az nem játszik, hogy jöjjön velem, de elmennék vele nyilván, ha az lenne a gond, hogy egyedül nem megy, de az egésztől ódzkodik...
23/23 anonim 

válasza:

bakker, mondom a kozmetikusomnak, hogy piszkosul olcsón dolgozik - 5000-t fizetek, arckezelés,, szemöldökgyanta, arcmasszázsért - és tiszta, tökéletesen dolgozik és még a rohadt gőzben sem kell üljek, mert géllel dolgozik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!