Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hány éves kortól engednétek a...

Hány éves kortól engednétek a kozmetikust?

Figyelt kérdés

Középiskolás kortól?

Arctisztítás, gyanta. Persze, ha futja rá és megengedhetitek.

2017. nov. 20. 18:08
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
2%

5-ös vagyok.

Lejött a lényeg igen. Tudtad, hogy a humor az intelligencia egyik fokmérője? Gondolom nem.

8-9 ezer a kezelés? Ahova én járok, ott csak 6, pedig nem egy lepukkant hely, sőt. Igaz már vagy 15 éve nem "szükséges" az arckezelés, azért néha szoktam menni, csodákat tesz a bőrrel.

2017. nov. 20. 19:30
 12/23 anonim ***** válasza:
100%
Szemoldokomet 9 eves koromtol szedetem, mert apamet orokoltem es iszonyu vastag, es akkortajt raadasul elkezdett osszenoni, ami miatt nagyon szorongtam, zavart. Anyukam megkerdezett egy pszichologust, a gyerekorvost es azt mondtak, hogy nyugodtan vigyen el, ha ez engem ennyire zavar, szoval elvitt. Arctisztitasra meg ilyenekre meg azota, hogy pattanasos, mitesszeres lett a borom. Nem tudom pontosan, de ezt a kamaszkorom elejen en megusztam, eleinte nem volt rajta semmi. Ezt hulyeseg nem engedni. Olyan, mintha nem engedned fogat mosni vagy furodni. Ha problemas a bor, akkor azt apolni kell.
2017. nov. 20. 19:33
 13/23 anonim ***** válasza:
92%

Nekem havonta-két havonta volt max. 1-2 pattanásom, az arcbőröm normál állapotú. Gyantázni pedig nem akartam sosem,alig látszó,nagyon "gyatra" szőrzetem van, a szemöldököm is halvány,világos, a formája természetes, pár szál van ami nem odavaló,azt magamnak eltávolítom. Párom a szöges ellentétem, 13-20 éves kora között tele volt pattanással, a bőre zsíros, mitesszeres.

Ha a gyerekem majd az én bőrömet örökli,akkor nem sok szüksége lesz a kozmetikusra, persze ha akar, 14-16 éves kora körül elmehet. Ha a párom bőrét örökli,akkor amint elkezd serdülni hordani fogom.

2017. nov. 20. 19:34
 14/23 anonim ***** válasza:
77%
Igen ötöske tudom, csak felbaszott.szott anyam tesztoszasága, a kérdést olvasva, mellesleg nem volt valami vicces amit írtál, legfeljebb fárasztó.
2017. nov. 20. 19:37
 15/23 anonim ***** válasza:
95%

Szemöldökgyanta és arctisztítás 7. osztálytól volt nekem, 8.ban ballagás előtt mentem először a lábam gyantáztatni és szoliba is elengedett Anyukám néhány alkalommal. (egyébként ő életében nem volt kozmetikusnál) 24 éves vagyok, még kisbabám van, de ha majd odakerül a sor akkor ha magától nem fogja mondani akkor felajánlom, hogy elmehet és ha akar elmegy,ha nem akkor nem. Ő érezze jól magát az a lényeg.

Azt elfelejtettem, hogy már 5. osztályban magamnak szedtem a szemöldököm és borotváltam a hónaljam, lábam.

2017. nov. 20. 19:40
 16/23 anonim ***** válasza:
33%
ha tényleg szükséges, csak akkor. nem egy osztálytársamon láttam, hogy a kozmetikus csak rosszat tett a bőrével.
2017. nov. 20. 19:40
 17/23 anonim ***** válasza:
85%
Amikortól szüksége van rá.
2017. nov. 20. 19:58
 18/23 anonim ***** válasza:
78%
Lányom 11 éves pár hónapja viszem a szemöldökét gyantáztatni,mióta észrevettem hogy csipesszel szedi magának.Inkább viszem szakemberhez minthogy magának elrontsa.
2017. nov. 20. 20:37
 19/23 anonim ***** válasza:
69%

13 éves lánnyal.Arckezelésre kéthetente járunk saját kérésre elkísérem. 8500ft de nagyon pattanásos így sokszor kell járni. Ugyan ez a helyzet a 16 éves fiammal, őt is elvittem mert nagyon nagyon durván pattanásos, vele emiatt bőrgyógyászhoz is járunk.

Gyantázni nem járok én sem így ő sem

2017. nov. 21. 08:16
 20/23 anonim ***** válasza:
52%
Bocsánat, hogy offolok, de arra véletlenül nincsen tippetek, hogy egy kézzel-lábbal tiltakozó 17 évest hogyan lehetne rávenni erre? Pont ellentétes a problémám és fiam van. Szegénykém megörökölte az apja problémás bőrét (én megúsztam a kamaszkort, meg az egész eddigi életemet 2 pattanással), rengeteg a pattanás, mitesszer. Bőrgyógyászhoz magánban el bírtam rángatni, írt fel krémet, tisztítót,( 3 hétig kúraszerűen gyógyszert is szedett)minden kutyafülét, de ő is elmondta, hogy mindezek mellett rendszeresen tisztíttatnia is kellene a bőrét, kozmetikussal. Egyszerűen nem hajlandó. Nem igénytelen gyerek, ügyel a higiéniára, tiszta, ápolt, de ez egyszerűen valahogy nem éri el az ingerküszöbét. Piszkálni nem akarom, de már mondtam neki, hogy nem olyan rettentően esztétikus látvány, mikor tucatnyi épphogy nem kifakadó fehér pörsenés virít az arcán. Magának kinyomja esténként ami zavarja(mondtam, hogy nem kéne rendszeresen és hogy ront a helyzeten, meg heges lesz), tonik, meg a felírt cuccok és ennyivel rendben is van. "Kocka" gyerek, nem érdeklik a lányok egyenlőre (a fiúk sem, a rosszindulatúak kedvéért), egy csöppet sem hiú(ami nem gond) és nem foglalkozik evvel, hiába mondom, hogy az ápolt bőr a normál megjelenés része. Szerinte az övé ápolt, mert törődik vele, tisztítja, bőrgyógyász kezeli, arról, hogy kamasz meg nem tehet. Hagyjam a fenébe szerintetek , az ő dolga alapon? Fodrászhoz eljár, de oda is én jelentem be, ha rajta múlna derékig érne a rengeteg göndör haja, mert az sem érdekli különösebben. Mondom, nem ápolatlan, de ezek a dolgok hidegen hagyják egyszerűen.
2017. nov. 21. 10:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!