Hány éves kortól engednétek a kozmetikust?
Középiskolás kortól?
Arctisztítás, gyanta. Persze, ha futja rá és megengedhetitek.

5-ös vagyok.
Lejött a lényeg igen. Tudtad, hogy a humor az intelligencia egyik fokmérője? Gondolom nem.
8-9 ezer a kezelés? Ahova én járok, ott csak 6, pedig nem egy lepukkant hely, sőt. Igaz már vagy 15 éve nem "szükséges" az arckezelés, azért néha szoktam menni, csodákat tesz a bőrrel.

Nekem havonta-két havonta volt max. 1-2 pattanásom, az arcbőröm normál állapotú. Gyantázni pedig nem akartam sosem,alig látszó,nagyon "gyatra" szőrzetem van, a szemöldököm is halvány,világos, a formája természetes, pár szál van ami nem odavaló,azt magamnak eltávolítom. Párom a szöges ellentétem, 13-20 éves kora között tele volt pattanással, a bőre zsíros, mitesszeres.
Ha a gyerekem majd az én bőrömet örökli,akkor nem sok szüksége lesz a kozmetikusra, persze ha akar, 14-16 éves kora körül elmehet. Ha a párom bőrét örökli,akkor amint elkezd serdülni hordani fogom.

Szemöldökgyanta és arctisztítás 7. osztálytól volt nekem, 8.ban ballagás előtt mentem először a lábam gyantáztatni és szoliba is elengedett Anyukám néhány alkalommal. (egyébként ő életében nem volt kozmetikusnál) 24 éves vagyok, még kisbabám van, de ha majd odakerül a sor akkor ha magától nem fogja mondani akkor felajánlom, hogy elmehet és ha akar elmegy,ha nem akkor nem. Ő érezze jól magát az a lényeg.
Azt elfelejtettem, hogy már 5. osztályban magamnak szedtem a szemöldököm és borotváltam a hónaljam, lábam.

13 éves lánnyal.Arckezelésre kéthetente járunk saját kérésre elkísérem. 8500ft de nagyon pattanásos így sokszor kell járni. Ugyan ez a helyzet a 16 éves fiammal, őt is elvittem mert nagyon nagyon durván pattanásos, vele emiatt bőrgyógyászhoz is járunk.
Gyantázni nem járok én sem így ő sem

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!