Szülők! Milyen ez a fiú, akivel nem engednetek hogy a lányotokkal jarjon?
Elsősorban arra gondolok, hogy ha a lanyotok haza vinne egy fiút, mi lenne az a KÜLSŐ tulajdonság, ami miatt nem lenne szimpatikus, vagy egyenesen eltiltanád tőle a lanyodat.(belső is nyugodtan jöhet)
Mekkora korkülönbséget engednétek meg a lány és a fiú között?? Vagy egyenesen nem törődnétek vele, míg boldog a lányotok mellette??
(Bocsi, tudom ez egy kicsit zavaros)
Hát ha boldog vele akkor felőlem szabad a pálya.
A beszédstílusát figyelem a legfőképp. A korkülönbség max 3 év.
Bár nincs gyerekem, de megvan a képességem ahhoz, hogy elképzeljek egy ilyen szitut.
A pasija fehér legyen. Ha vallásos, akkor max. valamilyen katolikus, református, vagy ezekhez nagyon hasonló. Szóval ilyen adventistától kezdődően a jehován át a muszlimig ne... De az lenne a legjobb, ha nem lenne hívő. Amúgy legyen normális, ne legyen kuka, de ne is dumáljon bele mindenbe. Férfiként teljes mértékben legyen tudatában a tetteinek, legyen inkább értelmiségi, vagy ilyesmi, mert a leendő gyerekeiket el kell majd tartani és iskoláztatni - és lássuk be, hogy manapság a nőknek nem egyszerű jó állást találni éppen a szülés és gyereknevelés miatt (lásd: munkaerő-piaci alapismeretek). Na, kb. annyi... igaz, nem nagyon szedtem össze a gondolataimat, de a lényeg megvan szerintem.
Külső: igénytelenség, önkényuralmi jelképek a ruhákon
Belső: hímsoviniszta, nem tiszteli a lányom, szélsőségesen vallásos/húz vmi politikai ideológia felé, buta, drogos, alvilági figura, agresszív (ebből az azonnali tiltás az alvilági figura, az agresszív és ha nem tiszteli a gyerekem, a többi erősen antipatikus lenne). Kicsit lájtosabb szinten az sem szimpatikus, ha buta.
Korkülönbség: kiskamasz korban max. 2-3 év, 15-16 éves kortól 18 éves korig max. 5. 18 éves kor után nem szólnék bele, de 10+ évnél már leülnék vele beszélgetni, hogy ez így nem lesz jó valószínűleg.
Valakinek, aki szülő, írhatok privátban??
Most ez én helyzetemhez egy szülői szempont kéne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!