Szülők, engednétek a 16 éves gyereketeknek, hogy tetoválása vagy piercingje legyen?
Piercinget igen, mert konnyen kiveheto, ha megunja, kiveszi, nem marad utana feltuno hely. Tetovalast nem, mert mar csak magambol is kiindulva azokra a mintakra, amikert 14 evesen bomlottam, mara nem is emlekszem. :D Ha valoban fontos es valoban tetszik neki, akkor 18 eves korara is emlekezni fog ra es tetszeni fog neki. Igaz, hogy lezerrel le lehet szedetni, de inkabb varjon es legyen ezer szazalekosan biztos, aztan eljen le egy eletet a valasztott tetkoval, minthogy koltseges es fajdalmas kezelesnek kelljen alavetnie magat, aminek a helye is csunya marad.
Ha nagyon akar valami "extrabbat", akkor szerintem egyezzetek ki egy hajfestesben meg egy piercingben.
Én 17 évesen csináltattam orrpiercinget. Anyukám konzervatív szülőnek mondható,mégsem hisztériázott rajta,hogy kirak a házból,meg sem tiltotta. Sőt,a szülői engedélyt sem én hamisítottam,hanem ő írta alá egyezkedés nélkül. Már 16 éves koromban is gondolkodtam a piercingen,akkor végül nem csináltattam meg,de akkor sem anyukám tartott vissza,hanem én saját magamat.
Én fizettem természetesen,de ha ez lett volna szívem vágya és nem lett volna rá pénzem,megegyezés alapján szerintem kifizette volna nekem.
Az az apró lyuk,ami utána marad,kb. mitesszerhez hasonló.
Én azt mondom,inkább az ajkán,orrán,fülén legyen egy aprócska tűszúrásnyi lyuk a fiatalkori hülyeségei miatt,mint úgyszint fiatalkori hülyeségből néhány év cigivel tönkretegye a tüdejét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!