Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Nektek erről mi a véleményetek...

Nektek erről mi a véleményetek? Gazdag szülők lánya.

Figyelt kérdés

27 éves koráig a szülei pénzén tanult és utazott. Soha nem volt párkapcsolata, barátai is csak a kirakat kedvéért, mert "ezt várja tőle a társadalom". Nagyon jól elvan magával és a karrierjével.

Mi lesz vele, ha nem változtat? Elítendő?(kolléganőm a kérdésben szereplő hölgy, csak igazán kiváncsi vagyok, kinek mi a véleménye erről).

2017. nov. 18. 14:31
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
92%
nekem semmi bajom evvel, ha nem a család inkább a karier típusú emberekkel.
2017. nov. 18. 14:34
 2/11 anonim ***** válasza:
86%
Az ilyen kérdés elítélendő, már ne haragudj. Felnőtt ember, dolgozik, azt csinál, amit akar.
2017. nov. 18. 14:43
 3/11 anonim ***** válasza:
94%

Hogyhogy mi?

Semmi, éljen boldogan.

Meg mi az, hogy mi lesz vele?

Nem lesz kialvatlan a gyereksírás miatt, később sem lesz idegroncs, mehet a világon bármerre nyaralni, mert nem lesz az, hogy "Jaj a gyerek bírja-e vajon a hosszú repülőutat?".

Miért kéne elítélni?

Mert a szülei tudják támogatni? Vagy mert nem diákmunkázott délutántól éjszakáig 14 éves korától kezdve?

2017. nov. 18. 14:47
 4/11 anonim ***** válasza:
85%

Az én szüleimnek még az is baj volt, hogy 18 éves elmúltam, mikor érettségiztem és nekik kellett eltartani.

De ő legalább tanult és a karrierjét építette, gondolt a jövőjére. Nem naplopó, lesz valahogy, babaruhákat tervezek alapon. Sokan csinálják ezt fiatalon, csak éppen nem gondolkoznak, hogy mi lesz velük, ha apuci nem lesz. Most már a saját lábára állt. Ha a szülei megtehették, akkor nincs benne kivetni való, bár nekem már kellemetlen lenne. Most már 23-25 éves az ember mire egyáltalán végez az egyetemmel és még nincs semmilye.

A családdal sincs elkésve, majd lehet 10 év múlva másképp látja.

2017. nov. 18. 14:48
 5/11 anonim ***** válasza:
98%

Ő egy ilyen személyiség. Válljék egészségére, nem mindenkinek vágya a hatalmas társaság 0-24-ben. Ha ő meg ezzel szeretne foglalkozni, hajrá, tegye azt. De tényleg mit vársz el tőle? Ez most olyan hogy parancsra nem fogod jól érezni magadat a magányban te se, tőle sem várhatod el az ellentétét.

Mi lesz ha nem változtat? Magára marad? Várjunk csak, nem ez volna a célja?

[link]

Vagy valami hasonló személyiségtípusa lehet.

szarkazmus on: Te meg egyfolytában azt lesed hogy hogy tudod elkerülni a munkát, meg csak a haverokkal dumálsz egész nap, és csak a párodnak élsz szarkazmus off

2017. nov. 18. 14:49
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Ő élete. Nem kell neked ezzel foglalkozni,h mi lesz vele
2017. nov. 18. 14:55
 7/11 anonim ***** válasza:
98%

Irigykedsz rá talán?

Vagy tényleg ennyire képtelen vagy elfogadni, ha valakinek különböznek az életcéljai a tieidtől?

2017. nov. 18. 14:57
 8/11 anonim ***** válasza:
97%
Introvertált személyiség aki szerencsés helyre született. Miért kéne elítélni? Az agyi hormonszintje vagy a sikeres szülei miatt? Nem teljesen tiszta.
2017. nov. 18. 15:43
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Szerencsés hogy megtehette mindezt. Miért aki havi 120/150 dolgozik egy plázába eladóként vagy kávézósként annak mennyivel jobb ha nem segítik otthonról és mindent magának kell fizetnie? Kb. elég arra hogy életben maradjon és legyen fedél a feje felett. Csak itt a GYIKen ítélik el azt aki megteheti hogy jobban él munka nélkül tehetős család tagjaként. Az a munka ami az életbenmaradásra elégnek feltétlenül visz előrébb. Aki tanul, utazik, megismeri a világot fejleszti önmagát és később ezt kamatoztathatja.
2017. nov. 18. 16:26
 10/11 anonim ***** válasza:
100%

Nincs róluk véleményem, az ő dolguk hogy hogyan élnek.

Viszont a kérdező féle "mindenkit beszéljünk ki rosszindulatúan" emberekről nem vagyok jó véleménnyel. Ez inkább elítélendő...

2017. nov. 18. 16:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!