Anyám nem engedi, hogy orvoshoz menyek!?
Figyelt kérdés
37:8 fokos lázam van mondtam neki el menyek az orvoshoz ő erre nem mész orvoshoz hanem mész iskolába mondtam neki lázasan nem fogok menni ő erre máskor is leszek lázas meg,hogy ő is volt lázas mégisment dolgozni.Bezzeg a hugom "elköhinti magát "viszi a orvoshoz.Mit csináljak?2017. nov. 13. 21:42
11/26 anonim válasza:
38 fokig csak hőemelkedésről beszélünk. Viszont a rosszullét nem csak a láztól függ. Nekem soha nincs, és kegyetlenül érzem magam egy megfázásnál.
Menj el egyedül vagy menj az iskolaorvoshoz. Hány éves vagy?
12/26 anonim válasza:
Bocsi, most olvastam, hogy 15. Egyedül is elmehetsz, nem vagy olyan kicsi.
13/26 anonim válasza:
Beveszel egy lazcsillapitot, de 37,8-ra az iselso felesleges. Ez csak hoemelkedes. Max azert mondanam, hogy ne menj iskolaba, hogy ne fertozd vegig az osztalyt. De ezt 15 evesen azert ki lehet birni az iskolaban is, ha nem kell mondjuk sokat utaznod. Viszel termoszba neo citrant aztan elkortyolgatod. Gondolom sima megfazas.
14/26 A kérdező kommentje:
Igen elmehetnék de az a baj az orvos messze van mert faluban lakom kb 5 km re van a suli amibe járok de ott csak egy orvos de én egy másik helyre járok de az messze van
2017. nov. 13. 21:59
15/26 A kérdező kommentje:
Meghültem azon a k@va úszáson
2017. nov. 13. 22:00
16/26 anonim válasza:
Ez csak hőemelkedés, nem láz.
Este lefekvés előtt igyál egy meleg teát, vegyél be lázcsillapítót, és holnap mehetsz suliba. A nátha, megfázás nem ok arra, hogy otthon maradj.
Amúgy sem árt egy kis nyelvtan.
Nem menyek..(ez teljesen mást jelent) hanem menjek.
17/26 anonim válasza:
Reggel felkelsz és elmész az orvoshoz, ha annyira messze van, akkor menj busszal.
18/26 anonim válasza:
Szerintem vegyél be lázcsillapítót és ha nem fog csökkeni a lázad akkor viszont tényleg mond el anyudnak normálisan,hogy te nem érzed magad jól és orvoshoz akarsz fordulni. Azért már magát ne viszonyítsa a gyerekéhez. Én vagy a tesóm akárcsak az orrsprayhez nyulunk vagy ha köhögünk akármi anyám rögtön visz minket orvoshoz meg minden,nem értem anyudat miért okozz számára problémát az,hogy a lányát megvizsgálja az orvos? Ilyen alapon azt se bánná ha tüdőgyulladásod lenne és úgy járnál iskolába. Ha egy-két tanítási napon (még ha egy héten keresztül nem mész kkor sem)nem veszel részt nem fog bekövetkezni a világvége,bepótolod a leckét és kész.:)
19/26 anonim válasza:
Velem is csinalta ezt anno anyum.
Reggel amikor azt hitte suliba megyek szepen az orvos fele megvaltoztattam az iranyt, es hazajottem utana szepen. Mutattam milyen orvossagot vegyen, meddig kell otthon lennem, hallgattam az okoskodasat, de utana beismerte hogy nem kene igy suliba mennem
20/26 anonim válasza:
2.) És ha te mentél akkor most mindenki pusztuljon és csak azért is menjen ő is? Inkább ne legyen sosem gyereked...Gondolom a hozzád hasonlók miatt betegszik le a fél ország, mert nem pihened ki a betegséget, hanem szépen elterjeszted az osztályokban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!