Anyám nem engedi, hogy orvoshoz menyek!?
Figyelt kérdés
37:8 fokos lázam van mondtam neki el menyek az orvoshoz ő erre nem mész orvoshoz hanem mész iskolába mondtam neki lázasan nem fogok menni ő erre máskor is leszek lázas meg,hogy ő is volt lázas mégisment dolgozni.Bezzeg a hugom "elköhinti magát "viszi a orvoshoz.Mit csináljak?2017. nov. 13. 21:42
1/26 A kérdező kommentje:
Ui.nem szoktam lógni a sulibol
2017. nov. 13. 21:44
2/26 anonim válasza:
Pontozz le nyugodtan, de én is bementem a suliba úgy hogy lázas voltam (nekem asszem 38 volt). Hugod azért mert kicsi. Te hány éves vagy, és fiú/lány? Fiúként ki ne bírd már :D
18/F
3/26 anonim válasza:
First of all.. menjek!
Amugy meg ne foglalkozz vele nem mész holnap sehova orvoson kívül és kész, hogy lehet tanulni lázasan milyen szar már olyankor a közérzet. Ne rajtad álljon bosszút hogy betegen ment dolgozni.
4/26 anonim válasza:
37,8 még nem láz.
De ha mégis rosszul érzed magad, akkor fogod, reggel átsétálsz a dokihoz, nem vagy pórázra kötve ebből a szempontból.
6/26 anonim válasza:
Hát a 37:8 fokos lázzal azért már vigyázni kell.Nem is értem mit gondol anyád.Amúgy csak annyit tudnál tenni,hogy reggel bemész suliba,aztán első óra után szólsz az oszt.főnek vagy a suli orvosnak aki majd szépen felhívja anyád és megmondja neki hogy nem kamu a dolog
8/26 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat 15 l vagok a hugom 10 l bár ez nem számít nem de holnap nem fogok reggel felkelni
2017. nov. 13. 21:51
9/26 A kérdező kommentje:
Inkább ordibálj 15 percig de nem megyek be
2017. nov. 13. 21:52
10/26 anonim válasza:
Miért kell erre engedélyt kérni ? Elmégy és kész, a te egészségedről van szó. Betegen iskolába menni ér megfertőzni a többieket, nagy ostobaság és felelőtlenség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!