A hörcsögömnek valószínüleg tüdőgyulladása vam, de anyu nem engedi orvoshoz vinni pedig látom a hörcsögön hogy fájdalmai vannak. Mit csináljak?
Mennyit vegyél el? Ha nem a saját pénzed, akkor kérd inkább anyut addig, amíg végül be nem adja a derekát, de ne vedd el a tudta nélkül, mert nagy veszekedés lesz a vége!
Egy papírdobozba tegyél forgácsot, esetleg valami rongyot is, vigyél magaddal egy kis tálkát, meg vizet!
Orvostól függ, hogy mennyit kér, általában ezer Ft körül van a vizsgálat, meg pluszba a gyógyszer, vagy injekció.
Vittem én régen a tengerimalacomat pénz nélkül is ügyeletre, nem küldött el az orvos, segített ingyen, de nem minden orvos ilyen!
22:55-ös vagyok. Akartam is kérdezni, mennyi idős, sejtettem, hogy idős lehet. Sajnálom. Az én hörimnek is ilyesmi tünetei voltak halála előtt, 2 évet élt.
Sajnos túl rövid életűek. :( De vigasztaljon, hogy szép élete volt veled.
én azért még nem adom fel.Hallottam lehet venni vitamint amit a vízbe lehet csepegtetni.Nem fog meghalni.
Nem engedem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!