Tótii kérdése:
Van egy tengermalacom és elakarom vinni kiállításra. Hogy működik ez? Kell h tudjam h milyen fajtájú? AZ a baj én nem tudom. Szürke-fehér hosszúszőrű ( de vágom a szőrét) a szeme kékeszöld de a pupillája VÖRÖS!
Figyelt kérdés
2012. ápr. 29. 08:15
1/2 anonim válasza:
Szia!
Én sem tudom, hogy működik ez, de gondolom a fajtáját mindenképpen tudnod kell. A legtöbb kiállításra kell nevezési díj, fajtatiszta állat.
A leírás alapján keverék. Van keverék kisemlősöknek is kiállítás, de ritka. Ilyenkor még nemigen vannak, majd júliusban lesz egy Szegeden, de nem tudok róla többet.
2/2 A kérdező kommentje:
kár h ritka de azért köszi :)
2012. ápr. 29. 19:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!