Mi volt életetek legdurvább hazugsága a szüleitek felé és hány évesek voltatok ekkor?
Az, hogy boldog vagyok.
.... Miközben depressziós voltam, vágdostam magam.
Sosem szerettem hazudni az embereknek, szóval nem nagyon emlékszem ilyenekre.
A legdurvább, amire emlékszem az az, hogy 16 évesen kb. 2 hetente hazudtam azt anyumnak, hogy az egyik barátnőmnél alszok, miközben a barátomnál voltam (már 1 éve együtt voltunk). Majdnem 17 voltam, amikor megengedte (bár szerintem előtte is sejtette már, hogy nem filmezős estéken vagyok mindig :-) ).
A másik hazugság amire emlékszem, ugyanezzel a fiúval kapcsolatos. Az volt, amikor 23 évesen kicsit ferdítettem azon , hogy miért szakítottunk. Nem hazudtam végülis, csak nem mondtam el a teljes igazságot neki.
25N
Hogy megszereztem a diplomámat, holott utolsó évben már dolgoztam suli helyett, mert gyűlöltem a szakot.
25 voltam, mikor kiderült.
12 évesen gyógytornára küldtek, de másik suliban volt, és úgy kezdődött, hogy mindig hamarabb el kellett mennem az utolsó rendes órámról (hét óránk volt akkoriban mindig). Egy idő után elegem lett az állandó különcködésből, ciki volt folyton elkéredzkedni, a kimaradó anyag is cink volt, főleg, hogy értelmes dolgot nem csináltunk gyógytesin, hasznát nem láttam.
Hát egyszerűen többet nem mentem, suliban maradtam végig, amíg kellett, utána meg barátnőztem a maradék "különbözet" időben, hogy akkor menjek haza, amikor kell.
Év végén buktam le, mivel ugye suliban meg fel voltam mentve tesiből, és kiderült, hogy nem járok külön, hát majdnem megbuktattak.
A következő évtől kiharcoltam felmentés helyett a könnyített tesit persze az ortopédusnál, onnantól nem volt gond.
Nem nagyon hazudtam durvákat sose, sőt alapvetően nem igazán hazudtam kb sose.
Egy dologgal kapcsolatban, viszont megesett, illetve el is hallgattam dolgokat:
-Hol, mennyivel, mennyit, mikor autóztam, ez azért lényeges, mert friss jogsis voltam, és eljárkáltam éjszaka krúzolni haverokkal. (Értelemszerűen nem volt okos dolog, mert a km óra gyanús lett hamar!:D)
-Hogy repedt meg az első lökhárítón a fényezés.
17 éves voltam mindkettőnél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!