Mi volt a legdurvább, legrosszabb bántalmazás, amit a szüleinek csináltak veletek?
Nem is tudom hol kezdjem.
9 éves korom körül egy játékboltban mások előtt leüvöltött hogy nem vesz játékot mert nem nekem való és dolgoznom kellene.
Elzavarta kiabálva a barátaimat.
Buta, hül.ye, haszontalan, ku.rva, szemét meg mindenféle vagyok.
Durva valótlan történeteket talált ki rólam. Ezeket el is kiabálta az arcomba.
27 éves koromban megmondtam neki mit gondolok a kapcsolatàról a nőjéről. Ugatva nekem esett hogy szétveri a pofámat. Tesóm ugrott elé.
12 évesen úgy megvert hogy elájultam es a földön rúgdosott.
Gyerekkoromban kefével dörzsölte a könyökömet rendszeresen mert sötét barna volt a színe és szerinte koszos volt.
Mikor haza jött bebas.zta a bejárati ajtót és kiabálva rohant fel a szobámba. Ez minden nap. Mindig elbújtam.
Vendégségben a rokonok előtt meg akart verni mert véletlenül ellöktem a poharát.
Sok ilyen volt.
Kicsi voltam, mikor elváltak a szüleim, apámról csak annyi maradt meg, hogy cipős lábbal a falba rúgta a fejemet többször, mert rosszul viselkedtem oviban és nem adtam át másnak a csillogós zsírkrétát, az óvónő meg beszólt neki, hogy önző vagyok emiatt.
Anyám megpróbált vízbe fojtani. Itt nem is a fájdalom volt lényeges, hanem a halálfélelem, meggyőződésem volt, hogy aznap megöl végül az az idegbeteg nő. Olyan 10-11 éves lehettem ekkor, az új faszzija kikezdett velem és idegbeteg lett, hogy elcsábítottam.
Miután apám összejött a mostohaanyámmal és onantól kezdve szarba sem vesz (10 éve).
Ja, és mikor közölte, hogy sajnálja, hogy nem fiúnak születtem (22 év után).
Te jó ég,úgy sajnálom a válaszolókat,hogy ilyen brutális gyerekkoruk volt.Engem csak egyszer-kétszer vert el anyám bottal,ha visszaszóltam neki,esetleg néhány pofont kaptam.A bátyáimmal viszont jóval keményebben bántak.Egyiknek a fejét apám részegen a leveses tálba vágta,miközben evett,másikat a szekrénynek vagy az ágynak vágta,mikor bemert szólni neki.És persze jó pár nyaklevesen is volt részük.De javarészt inkább verbális bántalmazást alkalmaztak rajtunk a szüleink.
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!