Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mi volt a legdurvább, legrossz...

Mi volt a legdurvább, legrosszabb bántalmazás, amit a szüleinek csináltak veletek?

Figyelt kérdés
Én is bántalmazott gyerek voltam,ezért érdekel.

2017. aug. 30. 17:37
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
100%

Engem sokszor sarokba szorítottak és felváltva vertek.

Mikor 11 évesen megmondtam nekik, hogy öngyilkos akarok lenni, apám leordított, hogy inkább ő ver agyon, én azt mondtam, verjen csak, erre elkapott, és addig ütött, amíg anyám végül le nem szedte rólam.

17/L

2017. aug. 30. 23:06
 12/31 anonim ***** válasza:
100%
Erre már nem emlékszem, csak nővérem mesélte, hogy kiskoromban refluxos voltam és amikor sírtam, elkezdtem hányni is. És egyszer anyám etetett és valamiért ordibálni kezdett velem, talán játszani kezdtem a kajával vagy nem is tudom, meg fel is pofozott, én meg elkezdtem emiatt ugye sírni és szinte rögtön utána hánytam is. Erre anyám belenyomta a fejem a hányásomba, hogy egyem fel, mert unja már, hogy mindig a hányásomat kell takarítania utánam meg hogy biztos direkt vagyok ilyen szemétláda vele..:D
2017. aug. 30. 23:07
 13/31 anonim ***** válasza:
60%
Megtudhatnàm ki és miért pontozott le ? Csak nem valami álszent keresztény !? 😊 Mert le mertem írni az igazságot. Pedig bizony így van .
2017. aug. 30. 23:13
 14/31 Skorpió87 ***** válasza:
91%

Én nem részletezném annyira...Az iskolában kiközösítettek, egészen érettségiig minden osztályban beszólogattak. A szünetekben elbújtam a Wc-ben, mert senki nem akart velem szóba állni. Időnként beszélgettek velem, de nagyrészt magányos voltam, főleg Általánosban.

A szüleim kapcsolata akkor romlott meg, mikor megszülettünk a bátyámmal nem sokkal, mivel Anyum már ránk is koncentrált... Sokat hiányoltam, mivel Apámnak ha segíteni kellett őt hívta folyton, a barátnőihez is eljárt, hogy ne kelljen otthon lennie.

Apám kiabált rendszeresen az Anyjával (Mamámmal), aki nálunk lakott, elég borzalmas sorsa volt. Még mi sem tudtunk normális szeretetet közvetíteni felé, begubózva éltünk kissé, távolságot tartva az emberektől. Egyszerűbb ruhákat hordtam, szemüveges voltam.

Amikor valakit két oldalról ér támadás, az iskolában és otthon, ember legyen a talpán, hogy még életben akarjon maradni. Mert mindig is egy haszontalan, senkinek éreztem magam. És soha nem megyek pszichológushoz ezzel. Ezt senki nem érthei, és senki nem segít feldolgozni, csak én magam.

Ma már nem ez zavar.

Mivel hívő vagyok bizonyos szempontból, így másképp látom a dolgokat, és igyekszem magam értékelni.

A hozzászólókkal együtt tudok érezni. Nem könnyű az élet.

2017. aug. 31. 00:15
 15/31 anonim ***** válasza:
100%
Apám verte anyám amikor még együtt voltak, és olykor engem is megrángatott. + apám anno mindent rámfogott, amikor semmit se csináltam.(pl: a kutya piszkolta össze az ajtót, és lecseszett, hogy miért kentem össze)
2017. aug. 31. 00:45
 16/31 anonim ***** válasza:
100%

Amikor kicsi voltam, anya párszor folytogatott, hogy elnémítson. Meg azzal fenyegetőzött, hogy ha nem kezdek el azonnal öltözni, akkor kiugrik az erkélyről, de olyan is volt, amikor azt mondta, hogy bead nevelőintézetbe.

Apa szavakkal szokott bántani, de volt olyan, amikor megütötte a fejem, vagy leköpött.

Ehh, lehangoló ezekre visszaemlékezni. Többet nem szeretnék leírni.:c

21L

2017. aug. 31. 01:41
 17/31 anonim ***** válasza:
100%
Engem két alkalommal vert el anyám annyira durván, hogy nyoma is maradt, a kicsiket nem tartom számon. Másodjára amikor szíjjal nekem esett kékre/zöldre, véresre vert, felrepedt a hátamon a bőr, ráfeküdni sem tudtam hetekig. Másnap jött nagyapám látogatóba, neki megmutattam, kérdezete mi bajom, látta, hogy sírdogáltam. Összepakolta a cuccom és elvitt, anyámhoz egy szót sem szólt, azt mondta ha kinyitja a száját nem lesz úriember. Egyáltalán nem állt vele ezután szóba hónapokig és be sem engedte anyámat, mikor jött látogatni, meg vitt volna már haza. Azt mondta akkor vihet el, ha én is beleegyezem. 2 évig a nagyiéknál laktam, nagyapám nagyon nehzen enyhült meg és élete végéig nem felejtette ezt el, hibáztatta magát, hogy milyen embert nevelt. Hazaköltöztem végül, mint írtam, valamivel több, mint 2 év után (ugyanazon kisvárosban éltünk), anyám az életben többet nem ütött meg, de még csak egy pofont sem adott, igaz, bocsánatot sem kért soha. Sosem volt ideális a viszonyunk, épp hogy megvártam, hogy betöltsem a 18-at és leléptem. A gimi utolsó évét már estin fejeztem be, emlékszem a Blaha Lujza téri mekiben dolgoztam, mást nem nagyon találtam akkor érettségi nélkül, a kilencvenes évek elején. Öten laktunk egy egyszobás albiban a Keletinél. Azóta persze rendeződött a sorom, továbbtanultam, mára normális munkám van, hivatásom, családom. Sosem emelnék kezet a gyerekeimre, mondjuk vitám se nagyon van velük, rendes fiúk, mázlim is van, tudom, még a kamaszommal is megmaradt a bensőséges viszony. Sokféle elképzelésem nem volt róla eleinte, hogy majd milyen szülő válik belőlem, de azt biztosan tudtam, miként nem akarom csinálni és mik azok a hibák amiket egy szülő sosem követhet el. Mégpedig a testi/lelki bántalmazás ilyen. Aki él vele, az ne nagyon nevezze szülőnek magát, mert nem az.
2017. aug. 31. 08:35
 18/31 anonim ***** válasza:
100%

Engem csak lelkileg tartott terrorban anyum. Olyanokat mondott hogy megfog engem olni, egyszer ugyis meglatom majd hogy megol, egy senki leszek, megdoglok nelkule, banta hogy megszult, elakart vetetni stb. Volt hogy egesz allo nap ezeket orditozta mikor kicsi voltam. Mindig mindenen olyan ideges hogy remeg az idegtol, csapkod, ordit. Azt mondja minden az en hibam, egy elettelen senki vagyok, miattam nem tud dolgozni menni... (sok-sok eve lusta dolgozni).

Mai napig tart, sajnos ahogy oregszik ugy rosszabbodik a helyzet. Szeretnek innen miharabb elmenni, mert az fix hogy nem fog erdekelni a baromsagai idosebb koraban.

Szinte nincs olyan nap hogy ne vagna hozzam ilyen serto szavakat.

2017. aug. 31. 15:53
 19/31 anonim ***** válasza:
90%
Én egy-két jól megérdemelt atyai pofonon kívül sohasem kaptam verést. Volt bajom anélkül is elég, mert "áldott jó gyerek" lévén naponta kék-zöld foltokkal, csontig hatoló horzsolásokkal tértem haza.
2017. aug. 31. 16:15
 20/31 anonim ***** válasza:
100%

Apám reszeges volt, ahogy hazaért levettte a nadrágszillyát és a hátamat kékre zöldre verte. Neki ez normális volt és élvezte. Ez hetente kétszer történt meg, volt amikor még háromszor is 5 éven keresztül.

10 évesen kezdte, de ha nem engedtem hogy megverjem meg akkor a pincébe zárt két napig, 13 es 14 evesen mar az volta dolgom ha haza jött levetkoztem, lefekudtem az agyra es vert, tiszta vert lettem sokszor.

Anyam nem bannta sokszor ugy szajba vagot hogy fojt a ver a szambol.

2017. aug. 31. 22:55
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!